Home Strand en kantvisserij Vissen aan Dishoek Strandweg

Vissen aan Dishoek Strandweg

Advertenties

Vandaag weer samen met ons Marian naar Dishoek gereden om wat scharren te vangen, bij aankomst merk ik gelijk dat het perfect visweer is, donker en windkracht 5 recht op de kop, ideaal zou je zeggen, maar toch loopt het niet gelijk goed, pas 2 uur voor laagwater komt de beet erin, deze keer vissen we met 3 hengels, omdat ik pieren en mesheften genoeg bij heb.

Het begint met een gulletje en aan de tweede hengel een doublet van schar en een gulletje.

Ik zit me zelf weer eens een keer kapot te ergeren aan onze derde hengel, die telkens plat gaat omdat de hengelsteun te kort is en ik al ruim drie maanden op een nieuwe zit te wachten!

De vis is vandaag aanzienlijk kleiner dan vorige week en het zijn er ook veel minder, het valt me op dat ik erg veel beten krijg die ik niet kan verzilveren, maar toch komt er nog een triplet van twee scharren en een wijtinkje binnen.

Ons Marian vangt ook af en toe een visje.

Tegen de middag als we onze boterhammen op hebben, spreken we af om nu maar de laatste mesheften op te vissen, het zou om 12.30u laagwater zijn en met de laatste mesheften vangen we toch nog een paar visjes.

Als het water weer op begint te komen is de schar weer verdwenen, vraag me niet waarom, maar het zal wel met de stroming die in het begin erg fel is met komend water te maken hebben en dan is het een en al ondermaats spul, waar ik weer van baal en dan ruimen we maar op en nemen 7 maatse scharren mee en gaan we nog even langs de Liddle in Vlissingen om wat boodschappen te doen voor het avondeten

Gisterenavond had ik succes vol een bod gedaan op Marktplaats voor een kleine vriezer van 50 liter om over drie maanden als ik met Yuri naar Denemarken ga, mee te nemen, ik moet hem alleen nog even ophalen van de week in Tilburg, maar dat is zo gebeurd.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *