Home Gastvissers Vissen op geep aan Bruinisse

Vissen op geep aan Bruinisse

Advertenties

Hallo mede vissers.

Nu me zoon twee weken vakantie heeft kregen wij samen zin om weer een keer op de geep te gaan vissen Ook al woord er volgens mij weinig op gevist omdat er geen vangstberichten van komen. Dus waren we op de bestemming tegen 11:45 en lagen kort daarna de geep dobbers om 11:55 in richting het zilte nat en als aas hadden we een stukje geep er aan zitten. Het was ook de bedoeling om van het lekker weer te genieten en er even tussen uit te zijn en als we wat vangde was dat mooi mee genomen. Pas na een uurtje te hebben gevist kreeg zowat me zoon twee keer beet maar deze zette niet door en dat gaf ons de moed dat wij mischien meer beet kregen en ook nu met opkomend water en toen het bijna hoog water was met stroming er in ging het ineens lopen me zoon kreeg drie keer beet en later toen hij met zijn mobieltje bezig was en naar zijn hengel keek ging die te keer en bleek later er een mooie geep aan te zitten.

Jeroen en Nico met een Geepsessie

Na deze op de foto te hebben gezet en te vergeten om hem eerst te meten zei ik dat wij er nog wel meer gingen vangen en dat was niet het geval.

Jeroen en Nico met een Geepsessie

Ook ik had er een mooie aan zitten maar die viel vlakbij de kant er af maar ja dat is het vissen hier op maar later toch ook nog eentje gevangen. En lekker in de zon gezeten om wat bij te kleuren zijn wij gestopt tegen 17:30 en terug naar huis gereden en komen we zeer zeker terug om weer te gaan gepen .

Voor de andere vissers’ nog vele vangsten toegewenst door Jeroen en Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > augustus 22, 2012

    Antwoord

    Hoi Nico en Jeroen.
    Ik zet er voor Jeroen een geep van 69cm op!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *