Home Gastvissers Vissen op het Nollestrand

Vissen op het Nollestrand

Advertenties

Hallo Mede vissers.

Wat was het alweer een tijdje geleden van ons twee namelijk 7 februari dat wij voor het laatst hadden gevist. Welnu we hadden afgesproken me broer Jan en Ik om op vrijdag te gaan vissen en op het nollestrand. Eerst had ik voor ons twee 7 ons pieren besteld bij van Dixhoorn gisteren middag en die wij daar kwamen ophalen tussen 9:30 -10:00. Want Ik moest eerst Jan gaan ophalen thuis in Etten Leur en daarna dan Yerseke toe gereden en waren wij precies zoals afgesproken op tijd daar.Na een leuk praatje met Mevrouw van dixhoorn gemaakt hebben wij het zeeaas betaald en dit zag er weer zoals gewoonlijk uitstekend uit en kregen we ook nog een bakje koffie toe gereikt. En daarna richting vlissingen toe [ nollestrand ] en op de parkeerplaats toen wij daar aankwamen stond er maar een auto en dus plek zat toen. Wij zijn maar gelijk naar links toe gelopen omdat daar de geul wat dichter met laag water te bereiken is en toen maar ene hengel gereed gezet. En als onderlijn twee afhouders Jan had al toen richting het zilte nat gegooid en kort daarna Ik pas en dat was om 11:10 en hebben wij zowat gevist bijna met twee uur afgaand en 4 opkomend. Wij waren samen er van uit gegaan om lekker veel te vangen want mij andere Maat Johan had twee weken op die plaats toen 17 stuks gevangen en 9 mooie scharren mee naar huis genomen. Bij ons is het vandaag zeer tegen gevallen namelijk Jan kreeg een keer beet met mij eerste hengel die Ik heb uitgeleend aan Hem en daar haalde hij een schol naar boven.

Vissen op het Nollestrand

Daar is het bij gebleven en zelf had ik geen ene beet gezien en de haken waren ook weer na een tijdje leeg plus minus 15 min. Maar een ding wij zijn lekker weer lekker gekleurd en daar gingen we ook voor weg uiteindelijk en gelachen samen en op voor de volgende keer. En hopelijk dan niet zo lang dan en wel misschien op de geep proberen of die al is gearriveerd …. dan. Jammer dat ik geen foto”s van de vis er op kon zetten en dus maar van ons twee.

Vissen op het Nollestrand

Vissen op het Nollestrand

Groetjes van Jan de Strandjutter en Nico de Zeehondentemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 11, 2015

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico,
  in ieder geval weer genoten met zijn 2!

  Het blijft een apart strand, het Nollestrand, de ene keer alles en de andere keer niks, heeft vaak met de veranderlijke wind te maken.

  De “schol” lijkt me eerder een schar?

  Tot gauw hopelijk.
  Groetjes Peter

 2. Werner > april 11, 2015

  Antwoord

  hey manne,

  Een goeie dag uitgekozen, gelachen mooi weer wat moet een mens nog meer?
  Die vis die komt nog wel!

  Groetjes Werner.

 3. strandjutter > april 11, 2015

  Antwoord

  GEachte vrienden.
  nico het was lekker weer dus wel genieten .
  maar wel warm en Peter ik zag wel oranje plekken op zitten klein dus dan zal je wel gelijk hebben dat het schar was nico je kan hem nog terug krijgen dus de moed niet op geven je komt wel aan de beurt dat je me wel verslaag oke succes gr jan.

 4. jack > april 11, 2015

  Antwoord

  het was toch vis voor de mannen ze beginnen al een bietje bruin te worden en zo te zien hebben ze best wel lol gehad en ze hebben niet te hoeven stofzuigeren gr jack

 5. Peter Gerits > april 11, 2015

  Antwoord

  Genieten van een dagje uit, genieten van de lol met mekaar en de vis is dan een bonus. Mooi toch, er komen heel zeker betere tijden.
  Voor dan, vang ze en nog veel plezier samen.

 6. Luc > april 12, 2015

  Antwoord

  Hello Jan en Nico,

  Leuk weer wat te lezen van jullie.
  Aan de foto’s te zien lekker weertje om aan de waterkant te staan. Das pas genieten hé. Jammer van de mindere visvangst. Laat iets weten als de geep is gearriveerd.
  Groetjes en tot gauw.
  Luc

 7. zeehondetemmer > april 12, 2015

  Antwoord

  Hallo. Peter. Peter.Jack.Werner.Luc en Jan
  bedankt nog namens jullie leuke reactie op mij verslag. En Luc ik zal zeer zeker aan je weten als de geep is gearriveerd via deze site.

  Gr Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *