Home Gastvissers Vissen op Zeebaars met Jack Peelman

Vissen op Zeebaars met Jack Peelman

Advertenties

Hoi Sportvisser, De afgelopen week weer niet stilgezeten, zowel op het zoute als op het zoete water gingen we achter rovers aan. Als tijdsgebrek ons belet om op de momenteel favoriete Oosterschelde te vissen, ga ik samen met vismaat Mick graag achter snoekbaars in de Antwerpse haven.

 

Zeebaarzen met Jack

Via hengelsport Van der Poel kwam ik in het bezit van enkele nieuwigheidjes op de kunstaasmarkt, zo kon ik het ondertussen reeds vaak besproken “ botje “ van @rt Baits eens aan de tand voelen. Helaas moet ik melden dat dit stukje kunstaas niet gemaakt is voor de visserij die wij in de haven beoefenen, er moet namelijk een flink eind gegooid worden om de vis te bereiken. Door de vorm van “ het botje “ is dit helaas niet mogelijk, wel kan ik u vertellen dat er een aparte actie in dit stukje kunstaas zit, we gaan dit zeker nog uitgebreid testen vanuit de boot waarbij werpafstand geen rol speelt. Echter, niet al kommer en kwel, @rt Baits komt uiteraard niet alleen met “ het botje “ op de markt, zo kan ik met zekerheid melden dat de Simple-shakers, shads met horizontaal liggende staart wel werken, zelfs op een moment dat de oerdegelijke Culprit het liet afweten. Een van de dagen zullen deze shads ook op zeebaars worden getest,…’k ben alvast benieuwd! Over zeebaars gesproken, het was afgelopen week weer niet normaal, slechts zelden maakte ik een seizoen mee waarbij zoveel zeebaars aan de kant of op de boot kwam.

 

Zeebaarzen met Jack

Nachtvisserij levert als vanouds de meeste vissen op maar ook gewoon overdag zijn de GT9’s van Delalande onweerstaanbaar. Vismaat Hans met een knappe zeebaars

Zeebaarzen met Jack

Groetjes Jack Peelman

Pro Staff St-Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *