Home Gastvissers Nico en de 3 j’s aan het Nollestrand

Nico en de 3 j’s aan het Nollestrand

Advertenties


hallo medevissers nadat we weer ruim van te voren hadden afgesproken met ze vieren om nu een keer te gaan vissen naar het donker toe .En de locatie was weer op het nollenstrand eerst hebben we op de mannen gewacht en toen deze kwamen aan rijden zijn we toen eerst naar yerseke gegaan om ons zeeaas op te gaan halen en hadden wij pieren en kweekzagers besteld en deze zagen er weer van uitstekend uit. En toen zijn we naar vlissingen toe gereden naar de stek waar we wilde gaan vissen .

Nico en de 3 j

Wij kwamen daar aan tegen 19:30 en alles uit de auto geladen en richting het strand toe gelopen wij zijn gaan van vissen vanaf 19:45 tot en met 11:30 en naar het donker toe om te proberen of er door een van ons een tong naar boven ging halen of met andere woorden een vis wilde vangen.

Nico en de 3 j

Nico en de 3 j

Nadat de onderlijnen richting het zilte nat werden gegooid werd het wachten of wij beet kregen en wat we ook probeerde de vis liet zich helemaal niet zien geen ene beet gehad wel de nodige krabben naar boven gehaald en ook nog de nodige buien gekregen zijn we uiteindelijk gestopt tegen 11:30 met overleg en richting huis toe gereden. Wij hebben met ze vieren weer uitstekend naar onze zin gehad en daar gaan we toch ook uiteindelijk voor weg naar de waterkant en dat doe een mens goed. Als we weer gaan vissen met ze vieren woord dat de volgende keer met een bootje van dixhoorn. En ook word er nog op de geep gevist als deze weer terug zijn en hier ook weer een verslag van.

Voor de andere vissers vele vangsten toegewenst.

Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > augustus 4, 2012

    Antwoord

    Hoi Nico en de 3 J’s.
    Inderdaad staat de gezelligheid voorop en is het leuk om een visje te vangen, maar het is eigenlijk maar bijzaak!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *