Home Gastvissers Gino, vissen aan Waarde

Gino, vissen aan Waarde

Advertenties

Vandaag nogmaals gaan proberen weliswaar op een andere stek . Eerst snel aas afhalen bij Dixhoorn zoals altijd en vlug naar de stek bij Waarde gereden . Was aan de waterkant ongeveer om 9.00u het was laag om 10.30u .Ben dan op een uitloper gaan plaats nemen…namelijk altijd nog wat water bij laagtij .

Gino, vissen aan Waarde

Gino, vissen aan Waarde

Vanaf het eerste moment gelijk beweging op de top van de hengels maar het was krab ! Tegen 12.00u mijn vrouwtje op bezoek met het middagmaal ,haha . Het was prima weer en weinig of geen wind ,over het vissen kan ik beter zwijgen…krabben en nog eens krabben . Heb twee mooie beten gehad maar helaas geen vis .Ik heb het nog volgehouden tot 14.30u maar er was geen verbetering dus alles maar inpakken en naar huis . Ik denk toch dat ik eens opzoek moet naar andere stekken ,het hoeft voor mij niet veel vis te zijn maar af en toe eens eentje is toch iets leuker . Al bij al toch weer eens lekker er tussen uit geweest !

PS :Peter ik zal toch eens in de leer bij je moeten denk ,haha.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 9, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, ook al zo’n volhouder aan Waarde.
  Toch was het vroeger een van de beste stekken van Waarde, waar je nu stond, met lag of hoog getij, regelmatig Gullen te vangen en in het voorjaar echt emmers bot, maar vroeger was het natuurlijk overal beter.

  Zal je mailen.

  Groetjes Peter

 2. Nico > mei 9, 2020

  Antwoord

  Hey Gino. Toch net als wij een volhouder om daar bij Waarde te gaan vissen. Ja nu met dit warm weer vang je nu bij Waarde weinig vis ja krabben die zitten er genoeg he. leuk verslagje er van gemaakt en hopelijk de volgende keer meer succes toegewenst alvast.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

 3. jack Jozen > mei 9, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino

  Zoals gezegd de aanhouder wint er zal echt wel een tijd komen dat je een pan lekkere botten zult vangen, maar ja met zulk weer is het toch ook wel genieten aan de waterkant. Veul groetjes Jack.

 4. hugo > mei 9, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Wie niet waagt niet wint hé,je hebt toch een mooie dag aan het water beleefd.Ik zou ook eens een andere stek uit proberen want al de verhalen uit Waarde zijn toch niet schitterend te noemen!Persoonlijk ken ik de stek niet dus het is dit maar mijn eigen mening.Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 5. Henry > mei 9, 2020

  Antwoord

  Beste Gino,

  Toch ondanks deze bizarre tijden weer kunnen genieten aan de waterkant, ondanks de plagende krabben. Wat de stek betreft, ook wij hebben nog nooit aan de Waarde gevist maar…ook aan de Waterweg komt het zeker wel ‘ns voor dat er meer krab zit dan vis!!! Het is wel een TOP service dat ’t vrouwke komt met middageten!!!
  Veel plezier en uiteraard een goede vangst bij je volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 6. Stefan > mei 10, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, het is nu een lastige tijd voor de bodemvisserij, wellicht een stek zoeken om wat schar te vangen? Hopelijk bederft het je plezier niet en vind je gauw een stek waar je wat visjes vangt.
  Alvast succes de volgende keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *