Home Gastvissers Jacky,Botlek, andere vangsten dan verwacht

Jacky,Botlek, andere vangsten dan verwacht

Advertenties

Hoi Peter,

Vanavond voor het eerst in 2019 weer een avondje bewust op de tong gaan vissen aan de Botlek. Dit is toch weer even heel wat anders dan een week vissen in Noord Noorwegen alleen al het feit dat je weer ineens die kleine haakjes nodig hebt. Omstreeks 17.30 vertrokken uit Tholen en rond 18.45 lagen de eerste lijnen in het water. We konden helaas niet vissen op ons lievelings plekje want die was helaas al bezet. We hadden eigenlijk al snel door dat het moeilijk ging worden vanavond, de andere vissers waren zeer passief aan het vissen en de eerste beet liet relatief lang op zich wachten. De eerste beet is een zeebaarsje van 35cm. Het was tijd voor koffie en terwijl ik koffie sta te drinken bij mijn maat zie ik me hengel klapperen, weer een zeebaars rond de 30cm. Deze netjes terug gezet en mijn koffie op gaan drinken maar terwijl ik een slok neem klapt me hengel bijna uit de steun en een zeebaars van 48cm is een feit.

Botlek, andere vangsten dan verwacht

Het duurt lang voordat de eerste tong zich meld, dit gebeurt pas in de schemer een tong van 29cm. De verwachtingen hierna zijn hoog gespannen maar de tongen gaan niet los helaas. Eind van de avond hebben we samen 5 maatse tongen en meer dan 10zeebaarzen ( meeste rond de 35cm) en enkele botjes. Het was een mooie visavond met andere vangsten dan verwacht. Foto is van de zeebaars ( hij heeft hier al klap op ze kop gehad).  

Vangse allemaal

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. henk > juli 17, 2019

  Antwoord

  hallo
  toch redelijk gevangen
  het zal inderdaad niet zijn als in noorwegen
  maar dat is ook wel een stuk langer rijden hopelijk is de volgende sessie beter,en laten de tongen meer zien

  groet henk 1 van de drie limburgers

 2. Rob > juli 17, 2019

  Antwoord

  Hallo naamloze vissers,ha ha.
  Is toch een leuke avond geweest.Best mooi hoor,5 maatse tongen en wat zeebaars en bot.
  Vooral die zeebaars van 48 cm,die zal wel smaken.

  Groetjes,Rob

 3. hugo > juli 17, 2019

  Antwoord

  Hallo Jacky,

  Toch een mooi aantal vissen weten te verschalken!het is momenteel overal wat minder met de vangsten maar dat kan snel weer veranderen.Bij deze een geluk dat niet iedereen passief viste anders werd er niks gevangen hé!
  Succes bij de volgende trip.

  Groetjes Hugo

 4. jack > juli 17, 2019

  Antwoord

  Hoi Nobody toch alles bijeen een paar mooie vissen voor het panneke op naar de volgende sessie groetjes Jack Jozen.

 5. Henry > juli 18, 2019

  Antwoord

  Hey Jacky,

  Nederland is zeker niet vergelijkbaar met het prachtige visland Noorwegen. Toch met je sessie aan de Botlek ‘n paar mooie maatse tongen en enkele baarsjes kunnen haken en daarbij het nodige plezier aan de waterkant gehad!!! Super toch…..

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.