Home Strand en kantvisserij Aanpassing reglement strijd der platten

Aanpassing reglement strijd der platten

Advertenties


Alles wat tot nu toe is ingezonden blijft staan, maar ik wil even een wijziging in het reglement invoeren en hoop dat dit door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt, want ik kan hierop niet controleren.

Alle vissers die meedoen in “de strijd der platten” wonen van Zeeland tot aan de Europoort, Den Haag.

Dus vanaf nu is de vislocatie alleen binnen dit district.

Ik heb hier diverse redenen voor:

1: Het moet voor iedereen redelijk binnen de reisnormen liggen.
2:Het noordzeekanaal is binnenwater en ik heb een Zeevis web-log.
3:Het ligt achter een sluis, dus het is een kanaal.

Natuurlijk zou iedereen er naar toe kunnen rijden, maar het moet wel binnen de perken blijven en natuurlijk is de waterweg ook een soort van kanaal, maar het is wel een zee, omdat het gewoon in open verbinding met zee staat.

Nu zullen er personen denken, dat ik alleen om mijn eigen denk, maar dit is niet zo, dus ik vis nu alleen nog voor de eer en doe eventueel bij winnen van een onderdeel, afstand van mijn prijs, dus kom en doe je best!

Hopelijk tonen jullie begrip?

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *