Home Gastvissers Ankervissen met Northseacharters

Ankervissen met Northseacharters

Advertenties


Hey Peter,

Afgelopen zaterdag mee geweest met Ludo van Northseacharters S ochtends was ik als eerste aan boord en ben recht voor op de boot gaan staan. Als aas had ik een kilo leeglopers en mes heften meegebracht. Rond 07.00 zijn we uitgevaren met 12 vissers. Onderweg besloten om naar het Meerkerk gebied te gaan WG1. Ludo vertelde mij dat zijn vorige motor kappot is gedraaid, de krukas was in drie stukken gebroken. Ook vertelde hij dat er sinds een week een nieuwe motor in lag. Deze motor moest nog ingevaren worden. Zijn anker winch komt ook volgende week binnen. Deze was al een jaar betaald, maar door omstandigheden liep het uit. Rond 08.15 gooiden we de hengels in. Het kwam langzaam op gang af en toe een schar en wijting. Aan het einde van de ochtend ging de stroom er bijna helemaal uit en besloten om wat verder te gaan liggen bij de ZBJ. Hier stond niet veel meer stroming maar kwam wel regelmatig een wijting en schar aan boord. De stroom kwam er heel langzaam in en de laatste 1,5 uur dat we gevist hebben liep het lekker doubletten en af en toe een triplet schar en wijting.

Ankervissen met Northseacharters

De meeste vis heb ik in de laatste uren gevangen. In totaal had ik 47 scharren en 22 wijtingen voor thuis en nog een x aantal kleintjes teruggegooid.

Ankervissen met Northseacharters

De batterij van de digitale camera was helaas lees dus ik heb foto`s met telefoon gemaakt. We hadden weinig wind de hele dag en het was echt een leuk dagje vissen!

Ankervissen met Northseacharters

Ankervissen met Northseacharters

Ankervissen met Northseacharters

Groeten, Huib

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 8, 2011

  Antwoord

  Hoi Huib, redelijk aantal vis, maar niet erg groot zo te zien?

  Groetjes peter

 2. Huib > november 8, 2011

  Antwoord

  Hey,

  Ja inderdaad de vis aan de meerkerk waren niet zo groot als voor de kering, maar af en toe wel een mooie er tussen.

  Groeten, Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *