Home Gastvissers Uitbreiding Website

Uitbreiding Website

Advertenties


Beste Fishguppies,

Hierbij een kleine update van de webmaster. De oplettende fishguppie had misschien al gelezen dat er weer een “kleine” uitbreiding op de website zat aan te komen.

Welnu het is zover. Fishguppy marktplaats zal vanavond voor het grote publiek opengesteld worden. De eerst komende tijd zal de Marktplaats proefdraaien, zodat eventuele fouten er nog uitgehaald kunnen worden.(hij kan dus al gewoon gebruikt worden!).Fouten graag melden op ons forum.

Waarom deze marktplaats?

Het leek mij leuk om een plek voor de vissers te creeeren om hun overbodige visspullen en of zelfbouw te koop aan te bieden aan de mede vissers. Vissen is opzich een dure hobby en vooral als je begint met vissen wil je hier waarschijnlijk niet gelijk duizende euro’s aan uitgeven.

Dus leek mij het leuk om een klein marktplaats script voor de website te ontwikkelen. Waar je zelf de mogelijkheid heb om je produkten up te loaden. Maximaal 5 produkten per persoon. Dit i.v.m met onze server ruimte , commerciele bedrijven kunnen zich gewoon gratis aanmelden. Maar dan alleen om hun produkten aan te bieden en niet om reclame te maken voor hun eigen belang. Peter en ik hebben deze website niet gebouwd om commerciele doelstellingen van derden te dienen.

Is Fishguppy commercieel geworden?

Absoluut niet! De marktplaats is gebouwd voor onze vissers en niet perse voor mensen die willen adverteren. Mochten mensen dit wel willen doen zijn ze natuurlijk welkom. Het geld zal gebruikt worden voor verdere ontwikkeling van deze website. Je kan dan denken aan het beschikking stellen van prijzen.

De reden dat er sponsor mogelijkheden op staan  heb ik gedaan voor de volgende redenen.

A. Peter en ik stoppen onwijs veel tijd in het ontwikkelen van deze pagina, tot nu toe heeft de website waarschijnlijk meer gekost dan het ooit zal opbrengen, waarom zouden andere commerciele bedrijven geld verdienen aan onze website, terwijl wij dat ook niet doen.

B. Mochten er toch sponsors komen, dan kunnen wij dat geld mooi gebruiken voor het ontwikkelen van onze website.(zie boven)

Hopelijk vinden jullie dit een leuk initiatief en gaan jullie ook gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden.

Reacties staan als gebruikelijk weer open en opbouwende kritiek geven mag.

Gr.

Namens de Fishguppy Community

De Visexpert

ps. de link staat in het hoofdmenu

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Johan > februari 17, 2010

  Antwoord

  waar kan ik sponsoren en hoeveel

  gr

  Johan

 2. Paul > februari 17, 2010

  Antwoord

  Hoi Johan,

  Nog even geduld we zijn momenteel nog aan het proefdraaien, alles staat uitgelegd op de marktplaats onder aanmelden bedrijven.

  Gr.

  Paul

 3. Paul > februari 17, 2010

  Antwoord

  Nog een kleine mededeling: We gaan eerst +- 2 weken proefdraaien er moeten nog wat verandering komen m.b.t. de hoofdsite.

  Gaat allemaal goed komen.

  Gr.

  Paul

 4. Miguel De Rycker > februari 19, 2010

  Antwoord

  krijg steeds meldingen email adres bestaat niet!! als ik wil inloggen alsook voor marktplaats!!

 5. Paul > februari 19, 2010

  Antwoord

  Hoi Miguel,

  Voor marktplaats moet je je eerst aanmelden. zie helemaal rechts onderaan de pagina.

  Verder lijkt me het vreemd dat je deze melding krijgt bij het inloggen, aangezien het inloggen alleen maar uit een gebruikersnaam en wachtwoord bestaat.

  De enige plek waar de melding email adres bestaat niet krijgt, is als je je wachtwoord bent vergeten. Nogmaals je dient je eerst aan te melden, want nu bestaat je email adres inderdaad nog niet in onze database.

  Mocht je hulp nodig hebben plaats het even op het forum . s.v.p.

  Gr.

  Paul

 6. Miguel De Rycker > februari 19, 2010

  Antwoord

  Bedankt Paul is intussen geregeld!!bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *