Home Gastvissers Bert aan het Goese Sas

Bert aan het Goese Sas

Advertenties


Vandaag nog maar eens een sessie op de Oosterschelde. Om 9u00 de haven uit richting Goese Sas. Eerst gekozen om op 13m te vissen tot laagtij. Al meteen kwamen er tripletten van ondermaatse schol boven. Het was ingooien en hangen ! De grootste mat 24 cm dus ze zwemmen weer allemaal!

Bert aan het Goese Sas

Na even kwamen er toch ook een aantal mooie maatse scharren naar boven. Toen het laagwater was gekozen om te verkassen naar een diepte van 25m om toch wat meer kans op schar te hebben. Ook hier meteen weer de nodige maatse en ondermaatse botten/scharren gevangen. Ook hier ving ik weer zoals al elke sessie dit jaar een puitaal en een knorhaan. Tot ik op een moment een grote klap op men hengel zie. Even wachten en ja hoor er hing vis aan. Tijdens het opdraaien wist ik dat dit geen ondermaats platje kon zijn. Toen hij eenmaal boven kwam bleek het om een bot te gaan van juist 40 cm. 

Bert aan het Goese Sas

Bert aan het Goese Sas

Een evenaring van de grootste bot

Waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Hierna nog wat platjes weten vangen en om 15u maar terug richting haven gevaren. Conclusie: het was een mooie dag met toch ook wat maatse vissen en 1 echte grote … In totaal een 17 maatse vissen mee voor in de vriezer.

Groetjes Bert en Vang ze !

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 19, 2011

  Antwoord

  Hoi Bert.
  Wat een schitterende bot.
  Gefeliciteerd!

  Wat zijn we momenteel toch gezegend met een eigen bootje, met dit weer!

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *