Home Gastvissers Jack opend zeebaars seizoen

Jack opend zeebaars seizoen

Advertenties


Hey Sportvisser, Alweer een hele poos geleden dat ik nog wat van me liet horen. Eind februari liep mijn winterseizoen op de stranden ten einde, toen plaatste ik ook mijn laatste vangstberichtje op de sites, schandalig eigenlijk,… hoewel, vanaf dan tot half april viste ik bijna uitsluitend op snoekbaars, vangsten die niet echt op de zoute site’s thuishoren. Dat snoekbaarzen liep echt prima afgelopen voorjaar, bovenop het vangen van vaak leuke aantallen ben ik er na jaren weer eens in geslaagd om mijn pr en beetje scherper te stellen. 

Jack opend zeebaars seizoen

Mijn PR Snoekbaars

Dit jaarlijkse snoekbaarzen helpt me elk jaar weer om me weer voor te bereiden om het komende zeebaarsseizoen wat voor mij en de vismaten dit jaar van start ging op 24 april. Erg vroeg als je vergelijkt met voorgaande jaren, het uitmuntende weer van de afgelopen weken zorgde voor een watertemperatuur waarin onze zomergasten zich prima thuisvoelen. Dit mocht ik aan de lijve ondervinden tijdens onze eerste sessie, ik ving meteen m’n eerste baars. Op een dobbermontage met een pennelrig versierd met de nodige zagers ving ik een mooie vis van exact 60 cm.

Jack opend zeebaars seizoen

De eerste van het seizoen, 60 cm
Niet extreem sterk maar met een aanbeet en een dril waarbij het snoekbaarzen alweer helemaal vergeten is. Ondertussen zijn we alweer een poosje verder en heb ik er nog drie visloze sessies opzitten,…. ‘t zal nu wel snel helemaal los komen. Een schitterend zeebaarsseizoen gewenst aan alle zeebaarsjagers.

Groetjes,

Jack Peelman

Pro Staff St-Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *