Home Gastvissers Vissen Westerschelde

Vissen Westerschelde

Advertenties

Hoi Vissers,

gisteren nog even een paar uurtjes wezen vissen …dit weekend geen tijd dus even een par uurtjes tussen de werkdagen in dan maar. Aas besteld bij jawel hoor Van Dixhoorn was weer dik inorde! Tegen 19h gingen de lijnen te water afwachtend wat er komen wou. Het was niet veel de 1ste beet kreeg ik tegen 20h en na een hulplijn te hebben ingeschakeld bleek dit een kleine steenbolk te zijn dan wel een hele kleine was naar schatting 12cm!

Dan iets na 20.30h kreeg ik een bekende klap op de hengel…en ja hoor een maatse tong van 29cm niet al te groot maar toch lekker denk ik dan maar, haha.

Er stond trouwens een behoorlijke frisse wind uit het noorden. Maar dat mijn pret niet bederven…lekker aan de waterkant zat ik zo te denken. Iets later zat ik wat in mijn viskoffer te rommelen en plots zie ik een enorme bonk op de hengel, ik snel alles laten vallen en draaien die handel maar ik kreeg hem niet op de kant hij trok zich vast onder de kant met een haaklijnbreuk tot gevolg, GRRRR jammer dus ik weet niet wat het was een zeebaars of een enorme grote scheefsmoel ?? Nog gezeten tot 23h en dan maar ingepakt want die wekker staat weer te rammelen om 6.00h. Toch nog wat actie op de lijnen gehad dat sloeg al niet tegen en een tong voor de pan natuurlijk.

Op naar de volgende sessie wie weet waar….

Grtjs Gino

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 15, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, toch weer een tong op het menu! We zullen nooit weten wat het was en dan vast, kan me voorstellen dat het balen was. De volgende maal beter, zullen we maar denken en dat wens ik je ook toe!

  Groetjes Peter

 2. Leen > juli 15, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  In deze slechte tijd toch een mooie tong gevangen
  Groetjes.leen

 3. ies > juli 15, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, mooi man, een lekkere tong op het droge, nog wat beetjes op de toppen en helaas een vast loper, heb je nog wel na het vastlopen de lijn een paar minuten losgegooid? Dit wil soms helpen, zeker als het een polsdikke paling was die zich vast hield. Maar alleen al zo’n beet laat de adrenaline flink door je aderen stromen. Uiteraard voor de volgende sessie weer rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes Ies

 4. Gino > juli 15, 2022

  Antwoord

  Ies,
  Als je daar vastkomt krijg je die mooit meer los… liggen matten in het water je moet zonder vis ook steeds doordraaien anders heb je ook pech. Hoort ook bij de hobby zeker wat toch altijd jammer blijft.
  Heb de vis toch even gevoeld🥴😂
  Grtjs Gino

 5. ies > juli 15, 2022

  Antwoord

  Dat is dan extra zuur, zonde man

 6. Nico > juli 15, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Laat de Tong maar smaken aan die kant en jammer dat er niet meer waren. Toch nog het zilte nat opgesnoven en daar leuke foto’s van gemaakt. En met ook een leuk verslag er bij en voor de volgende keer meer vis op de kant dan.

  Groetjes. Nico

 7. Stefan > juli 15, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, lekker gevist toch en een mooie tong voor de pan, jammer van de vastloper, erg zuur, was vast een grote schol.
  Succes de volgende keer!
  Groeten, Stefan

 8. Eldert > juli 15, 2022

  Antwoord

  He Gino
  Toch lekker weer er op uit geweest . Jammer van die vastloper . Maar ja , zal niet de laatste jammer zijn. Volgende keer als ie je aas weer pakt is ie misschien weer wat groter. Of hij moet nu net gaan lijnen…
  Groet Eldert

 9. hugo > juli 15, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,

  Weer een volhouder die een verslag instuurt, het is niet anders hé. Toch weer een tong voor de pan, en dan die vastloper dat is balen man zeker nu de vangsten zo slecht zijn. Toch karakter jong om te gaan vissen tot 23h dan nog naar huis, en dan die wekker die af gaat om 6.00h. Succes bij je volgende trip hopelijk met wat meer scheefsmoeltjes.

  Grts Hugo

 10. Henry > juli 16, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Smakelijk eten kerel, eindelijk weer ’n visser die ’n tong op de kant takelt,Chapeau!! Ze zitten er dus wel ook al zijn ze tot heden overal moeilijk aan de haak te slaan, hopelijk gaat dit komende zomer nog veranderen.
  Jammer van je vastzitter, het blijft gissen, ’n grote scheefsmoel, ’n ferme paling???? Je hebt in iedere geval de zilte lucht weer opgesnoven en daarbij ook nog ’n visje voor de pan gevangen, dat kan momenteel niet iedere visser zeggen. Bij je volgende poging veel rammels op de toppen en geen vastzitters.
  Groetjes, Henry

 11. Gino > juli 16, 2022

  Antwoord

  Hoi mannen,
  Bedankt voor de leuke reacties er zit vis maar het is niet de vangsten die je hoopt te vangen… toch blijft het een leuke bezigheid vissen lekker het hoofd leegmaken en ontspannen.
  Succes aan allen.
  Grtjs Gino

 12. Jack Jozen > juli 17, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Hoi stoere visser toch mooi een paar uur onder de pannen geweest lekker kunnen ontspannen en nog een vis voor in het panneke alleen jammer van de vastzitter ik heb zoiets ook wel eens gehad en een keer kon ik goed zien wat het geweest was paling de lijn wel kapot maar er zat nog een beetje slijm op als die de kans krijgen om zich vast te zetten dan kun je het wel vergeten.
  Heel veul groetjes Jack.

 13. Jack Jozen > juli 18, 2022

  Antwoord

  hoi Gino
  Nico was een vergissing was net thuis van bier festijn sorry.
  Groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *