Home Gastvissers De Antwerpenaars aan Vlaardingen

De Antwerpenaars aan Vlaardingen

Advertenties

Beste vismakkers

Zoals beloofd hier nog een vangstbericht van zaterdag 24/10 en Zondag 25/10 Zaterdag zijn we weer met 3 man vertrokken vanuit Colijnsplaat Naar het havengebied van Rotterdam.ik(Ivan) Kevin en de Spie.

De Antwerpenaars aan Vlaardingen De Antwerpenaars aan Vlaardingen

We zijn beginnen vissen rond 15u30 en de beet zat er vrij snel in We hadden 1,5kg zagers en 1,5kg pieren bij We vingen regelmatig wijting en vooral megabotten die we meestal teruggooiden Toen het donker werd ,begonnen de toppen met regelmaat wat meer te tikken Zo nu en dan eens een tongetje,maar echt wild was het niet.de Spie heeft nog het beste gevangen,5 tongen ,een 12tal grote wijtingen. Dr Kevin 3 tongen een 10tal wijtingen en een gul Ik 1tong ook 10wijtingen en 1 gulletje. Echt slecht was het niet ,maar ook niet top als je weet dat we tot zondag morgend 7u zijn blijven vissen.

De Antwerpenaars aan Vlaardingen

al bij al een leuke dag en nacht gehad. Veel gelachen en lekker gegeten(wij nemen altijd een gasvuurtje mee) En ieder brengt wat te smullen mee, dat we dan even opwarmen Om 7u30 terug naar de camping vertrokken met nog een halve kilo zagers En een halve kilo pieren in de auto Daar er in de loop van de dag en nacht er altijd een zeer joviale man(Jan) bij ons een praatje komt Maken over het vissen en het gebied daar helemaal doorkruist om bij de vissers te kunnen zijn Had ik met hem afgesproken om zondag namiddag even samen een lijntje uit te werpen.

Zondag

Tegen 12 uur terug uit men bed(lag er nog maar 3u in) maar om terug te gaan vissen lukt da wel. Tegen 17 u was ik weer ter plekke aan het water,en een paar uur later was Jan er ook Ik begon direkt mooie grote wijtingen te vangen en een gulletje Jan ving vooral bot en een enkele wijting Later op de avond kwamen er bij mij nog 3 tongen uit en nog een gul en ook nog enkele wijtingen Ook Jan ving nog een paar tongen en een gul plus de nodige botten

De Antwerpenaars aan Vlaardingen

Dan was het weeral bijna 4u snachts en tijd om terug richting colijnsplaat te keren Het was weer een leuke visdag met leuk gezelschap Zondag 1/11 gaan we terug vissen en is jean pauleke er ook nog is bij(hij mag nog is) We houden jullie op de hoogte,EN VANG ZE

Gr de Antwerpenaars

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 29, 2015

  Antwoord

  Hey mannen, mooi gedaan weer!
  Toch een leuk visje gevangen.

  Groetjes Peter

 2. jan > oktober 31, 2015

  Antwoord

  Goed gedaan jongens lekker gevist en wat gevangen en de rest van de pieren en veel vangen gr de strandjutter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *