Home Gastvissers Visclub ’t Dobbertje uit Bergen op Zoom, in de Voordelta

Visclub ’t Dobbertje uit Bergen op Zoom, in de Voordelta

Advertenties

Visclub ’t Dobbertje, Bergen op Zoom

 24 october onze vijfde visssessie op anker met de Marie Louise van Northseacharters. We hadden helaas diverse afmeldingen we hadden zes mensen van onze eigen visclub diverse telefoontjes gepleegd maar helaas konden veel mensen niet. Had contact met Ludo gezocht die had gelukkig drie opstappers deze mensen kwamen uit Drunen die voor de eerste keer met de Marie Louise mee gingen vissen . We zijn weer volle goede moed aan boord gestapt de visvangsten zijn gunstig had ik al gezegd ben de week er voor ook mee geweest als opstapper. De weer omstandig heden waren zeer goed dus de dag was al min of meer geslaagd na dat we wat aan de late kant waren konden we niet op de goede visstek gaan liggen die Ludo voor ogen had aan de R1. Maar Ludo had de boot toch weer op een goed plek geankerd . Zodra de onderlijnen in het water belanden begonnen we meteen goed te vangen mooie scharren bot en wijtingen aan de maat.

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Ludo had voor ons allen ook nog van snert voorzien die overigens geweldig smaakten Ludo bedankt hiervoor. We hebben een hele dag goed gevangen we hebben er ook wel eens meer gehad maar we waren allen te vrede . Rond half vijf hebben we onze spullen ingepakt en op het gemakje terug gevaren naar de sluis het was weer een geslaagde dag en Ludo had zijn best weer gedaan en ons veel visplezier bezorgd.

De opstappers die vertelde ons dat ze nog nooit zo goed gevangen hadden nou daar kan je ook van genieten dat die mensen zo content waren. Onze volgende sessie is op 15 november daar kijken we nu al weer naar uit.

Groeten Hans de Bruijn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hey Hans en kornuiten, jullie hadden weer een gezellige dag zo te zien. Jammer dat het te slecht was om de goede plekken te bereiken.

  Groetjes Peter

 2. hans > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter bedankt voor het plaatsen je hebt er weer goed je best voor gedaan ziet er weer geweldig uit .Groeten Hans de Bruijn

 3. Nico > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hallo Hans en mede vissers. Zo te zien is het goed gelukt om toch allemaal een visje naar boven te halen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. jack > oktober 27, 2015

  Antwoord

  hoi Hans dan zijn jullie weer verwend door Ludo en nog een goeie visvangst ook ik ga donderdag uit de kant met mijn vismaat [ de pastoor]dan hoop ik ook op zo,n vangst gr jack

 5. nick > oktober 27, 2015

  Antwoord

  het is weer een mooi stukje dat er geplaatst is over onze vissessie

 6. nick > oktober 27, 2015

  Antwoord

  hoi hans
  bedankt voor dit mooie stukje over onze vis sessie
  leuk om dit te lezen

 7. jan > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Prachtig gedaan jongen jullie hebben mooie vissen gevangen aan boot met een babbel er bij en lachen met dit weer veel succes MVG.de strandjutter.

 8. Luc > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hello Hans,
  Leuk verslagje met mooie foto’s. Zo te zien allemaal blije gezichten, dus waren de vangsten en de compagnie ook dik in orde. Goed gedaan weer van de Ludo hé. En lekkere snert erbij is ook niet mis. Ik moet gelijk denken aan zijn uitsmijters. Heerlijk toch.

  Groeten,
  Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *