Home Gastvissers Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter.

Het was weer een tijdje geleden namelijk 10 januari dat ik met Met vis maat Johan Frijters had gevist vanaf het Nollenstrand. Was het deze Keer met me broer Jan en die had zijn vis maat Ronald mee gevraagd want Die Had hij onmoet in Vlissingen vanaf de steiger. Dus die kwam ook vandaag Naar Waarde toe maar ja eerst het zee aas ophalen in de ochtend bij Yerseke En bij aankomst daar. Dat was tegen 9:00 werden wij vriendelijk onthaald door Dhr v. Dixhoorn en een praatje gemaakt en hoe de vangsten waren nu op de Oosterschelde En hij vertelde dat er iemand bij boei 14 goed schar had gevangen. Zie verslag op een andere Site en dat klopte wat hij zei dus de pieren betaald zijn we op weg gegaan en bij aankomst Stond die Ronald al te wachten bij Waarde 14. En even voorgesteld aan mekaar en kort daarna Na de stek toe gereden en de hengel gereed gezet en kort daarna ging de eerste onderlijn naar Het zilte nat toe.

Vissen aan Waarde Vissen aan Waarde

Het water was al halverwege want het was tegen 11;45 hoog water en wachten Of er vandaag en vooral overdag wat boven zal komen welnu na 25 min had Jan zijn eerste kleine Wijting al naar boven gehaald.

Vissen aan Waarde

En dacht Ik nu ga het gebeuren want na ook 25 min later had Ik er Twee vissen aan zitten een kleine wijting en klein botje en toen werd het stil want pas tegen bijna Hoog water haalde ik een maatse wijting naar boven. En mij camera deed het niet meer en kreeg Ik later pas in de gaten om met mij mobiel wat foto’s te maken. Ronald ging na 13;00 naar huis Terug en wij hebben nog gevist tot 15:30 en was uiteindelijk de eindstand en dus altijd als we aan De waterkant staan een wedstrijdje houden onder mekaar. Ronald niks gevangen Jan had 1 kleine Wijting 1 kleine schar en klein botje.

Vissen aan Waarde

Ik zelf had 1 klein botje 3 wijtingen waarvan 1 de maat had en Verder dacht Ik een spiering na boven gehaald… zie Foto.

Vissen aan Waarde

Verder met ze drie nu toch plezier onder Mekaar gehad en dat is al heel waard als je ga vissen ook als de vangsten niet denderend zijn.

Groetjes Nico de Zeehondetemmer en Jan de Strandjutter.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 2, 2018

  Antwoord

  Hey Nico, ik denk dat je nu toch op wat dieper water moet zijn, zoals de stranden van Vlissingen of de diepere plaatsen aan de Westerschelde. Toch knap dat je nog een maatse wijting hebt gevangen daar!

  Groetjes Peter

 2. Henry > februari 2, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,

  Heerlijk om weer ‘ns een vangstbericht van enkele verwoede kantvissers te lezen.Ondanks de mindere vangst toch met z’n drietjes lekker uitgewaaid en plezier gehad, daar gaat het tenslotte allemaal om. Ook m’n maatje Jack en ik staan te popelen om weer op pad te gaan.

  Groetjes, Henry

 3. jack jozen > februari 2, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan dan hebben jullie toch weer de lol van het vissen gehad,het is ook niet iedere keer emmers vol he maar jullie toch wel lol,de volgende keer maar weer een panneke vis de aanhouder wint .groetjes Jack

 4. Nico > februari 2, 2018

  Antwoord

  Hey Peter.Ik denk het ook na het diepe toe de volgende keer. Henry en Jack hoop dat jullie ook weer snel aan de waterkant staan.En Jack we doen ons best komt goed en allemaal bedankt voor je leuke reactie op me verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. Jack Peelman > februari 3, 2018

  Antwoord

  Hey Nico, moeilijk op de Westerschelde nu. Zoals Peter al schreef, aan de monding loopt het nu prima, daar is de wijting grotendeels vertrokken en kan je goed schar vangen.

  Ondanks de mindere vangst weer leuk gevist in gelijkgestemd gezelschap.

  Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *