Home Gastvissers Erik en aan de Waterweg

Erik en aan de Waterweg

Advertenties

hoi peter ik stuur toch weer zo een berichtje naar je voor de site.want zou echt niet weten hoe ….. zaterdag avond eerst maar weer eens zagers gaan steken aan de schelphoek. er zaten al wel weer wat meer zagers als een tijdje terug.maar had ander halve uur staan steken.toen had ik wel genoeg aas voor te gaan vissen. ik had besloten met me vriendin om te gaan vissen aan de waterweg.het was om kwart over twee hoog.dus we gingen om een uur of half tien weg. we kwamen om een uur of half elf aan. we hadden een visparaplu bij. en dat was best lekker want we zaten toen lekker uit de wind.

Erik en aan de Waterweg  

toen alles stond heb ik snel me hengels ingegooid! had al snel beet. ik was net met me andere hengel bezig toen maaike zei je hebt beet!me hengel schoot bijna uit me steun zo n harde beet!ik sloeg hem aan en hij zat er aan!maar hij schoot er al snel af.

Erik en aan de Waterweg

want had een lijnbreuk.maar we hebben vier maatse tongen gevangen. en nog wat botje s. maar had weinig tijd om er foto s van te maken. maaike had er nog een paar genomen.eentje met een tong aan de hengel .

Erik en aan de Waterweg

Erik en aan de Waterweg

Erik en aan de Waterweg

maar dat is slecht te zien omdat het donker is. maar we hebben een heerlijke nacht gehad. we hebben weer genoten van het vissen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juni 23, 2015

    Antwoord

    Mooi Erik,
    gaat helemaal goed komen met jou en de tongetjes!

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *