Home Bootvis verslagen Bootvissen vanuit Colijnsplaat

Bootvissen vanuit Colijnsplaat

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Hier kom nog een laat verslagje van mij en is dat er nu niet van de kant werd gevist maar van de boot.  Deze is gevist op 20 Maart en op de boot van de Desire uit Colijnsplaat. Wij waren met 10 man nu aan boord en dus plek er genoeg . Dus ook nog eerst in de kantine een nummer getrokken waar ik moest gaanstaan. En het nummer was 1 en moest ik op de kop gaan staan met ook veel wind uit het oosten. Uiteindelijk werd er door allemaal toch vis naar boven gehaald en dat was met laag water. Die achterop stond had er totaal 16 stuks gevangen en die naast hem stond had er 11 stuks. De rest had er gemiddeld tussen de 4 en 6 stuks. Ik had er drie gevangen en met de grootste vis van de dag een Bot van 34 cm. Had ik er een foto van gemaakt op de meetlint en thuis op de grond ook nog. Kwam ik er achter toen ik de vis had schoon gemaakt geen foto had genomen op de meetlint en een selfie er bij. Voor om mee te doen voor een prijs te winnen. Dus hopelijk vang ik er nog een omdat het lang geleden was dat ik een Grote bot had gevangen. Wij zijn gaan vissen tegen 8. 45 tot en met 15 .30 omdat het ook springtij was deze dag. En de onderlijnen niet meer op zijn plaats konden houden. De bootvissen werd gehouden door de H.S.V. de Kruisweel uit Kruisland en was geregeld. Groetjes . Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > maart 22, 2022

  Antwoord

  Nico, ik vind het knap van je dat het je toch gelukt is, alleen even een enter geven voor en na de foto. Natuurlijk jammer dat je de andere foto’s niet hebt kunnen tonen, maar dit mag de pret niet drukken.
  Groetjes Peter

 2. Gino > maart 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  toch weer eens lekker weggeweest en met de boot ditmaal is ook eens wat anders.
  Jammer van de vangsten die hadden altijd wat beter mogen zijn…en toch heeft ieder een visje kunnen boven halen. Jammer van je selfie met die bot.
  Je had in ieder geval prachtig weer al stond er toch nog genoeg oostenwind !
  succes bij de volgende.

  grtjs Gino

 3. hugo > maart 22, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Een mooi dagje op de boot met de vrienden is altijd lekker meegenomen, jammer dat er niet meer vis is gevangen. Maar dat hebben we niet in de hand hé want anders waren de emmers goed gevuld he! Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 4. Eldert > maart 22, 2022

  Antwoord

  Ha nico
  Lekker met de boot op het water geweest. Bij mij staat het ook op de planning binnenkort. Je hebt er toch wat vis uitgehaald. En ook nog de pot gewonnen voor de grootste, gefeliciteerd . Mooi verslag ook weer van gemaakt . Volgende iets betere vangst maar ja , je moet ook een beetje geluk hebben wat voor plek je loot natuurlijk.
  Groet Eldert

 5. ies > maart 22, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, je hebt er een leuk verslag van gemaakt dit keer een dag op het water in plaats van aan het water, Jammer dat de vangsten wat tegen vielen maar toch een grote Bot gevangen, jammer dat die foto niet gelukt is, Maar de foto van op de boot geeft de sfeer goed weer.
  Voor je volgende sessie meer rammelende toppen en een maal vis toegewenst.
  Groetjes ies

 6. Stefan Groenheide > maart 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, leuk hoor zo’n boottochtje, met mooi weer erbij en wat gezelligheid, de vangsten hadden beter gekund, maar in ieder geval toch wat visjes en jij mooi de grootste!
  Alvast succes vanaf de kant de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 7. Henry > maart 23, 2022

  Antwoord

  Hallo kapitein Nico,
  Toch weer ‘ns geprobeerd om een visje vanaf de boot te haken, altijd leuk toch !!! Super dat je toch een grote bot hebt kunnen haken en jammer dat je deze niet volgens de regeltjes aan kan melden voor bonusvis.
  Ondanks de magere vangsten heeft ieder toch wat vis kunnen haken. Ik weet niet wanneer de tijd is waarop de geep zich wil laten vangen maar volgens mij ben jij de enigste Fishguppyer die zich met regelmaat op deze vissoort stort dus ………een grote kans dat jij hiermee op de gigantenlijst komt te staan.
  Veel plezier en natuurlijk enkele lekkere maaltjes vis bij je volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 8. Nico > maart 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal weer bedankt van je leuke reactie op me verslag. En Henry in Mei moeten de Gepen dan aanwezig zijn. En dan ga ik er weer vol op tegen aan om ze te vangen.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 9. Jack Jozen > maart 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Beter laat dan nooit ik was nog niet eerder in de gelegenheid om te schrijven jammer van je bot maar er komen er nog meer Jeff heeft er vorige week nog terug gezet dus dat moet lukken. De vangsten waren ook op de boot niet super zou de vis nog last hebben van de corona of worden ze slimmer maar je hebt het visgevoel toch effen kunnen proeven op naar de volgende sessie .
  Veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *