Home Belangrijke mededelingen Foto’s zelf verkleinen naar 800×600 pixels

Foto’s zelf verkleinen naar 800×600 pixels

Advertenties

Nogmaals even de aandacht, om met onderstaande teks wat te doen, dat maakt het voor mij een stuk simpeler en dan blijft het leuk! Ook zijn er steeds meer schrijvers, die hun foto’s in de mail plakken, in plaats van via bijlage en dan kunnen ze niet geplaatst worden, omdat ons cms dat niet accepteerd en kan ik maar op en neer blijven mailen, hoe? Lees dit goed en je kan tot wel 40 foto’s in 1 mail op het juiste formaat naar mij toe sturen.

Beste visvrienden, ik wil graag een ieder verzoeken, om voortaan zelf de foto’s in te sturen op formaat 800×600 pixels, dit is het formaat dat nodig is, om ze te plaatsen op de site en tot nu toe heb ik dit altijd gedaan, maar het begint me een beetje teveel te worden, ik heb ook een privé leven!

Zeg nou niet meteen, dan stuur ik niets meer in, maar wees positief en probeer het gewoon! Het is heel gemakkelijk en je kan wel tot een 40 tal foto’s in 1 mail versturen aan mij! Nu krijg ik soms 4 of 5 of nog meer mails, met 2 foto’s en dat kan gewoon in 1 keer! 

Via de pc, klik op de foto’s die je wilt versturen, met de rechtermuis op gaan staan en de optie versturen via e-mail en daar kies je voor de optie 800×600 en je stuurt dit naar het mailadres van de site.

Via gsm, klik op het item nieuwe mail versturen en dan op bijvoegen en dan naar de galerij, waar je foto’s staan, klik op alle foto’s die je wilt versturen en dan heb je in de mail 3 optie’s, versturen onder 30% kies je hier en verstuur 25 foto’s in 1 keer!

Heb je hier problemen mee, mag je het me vragen?

Vanaf 1 September, plaats ik alleen nog aangepaste foto’s!

Sorry, mocht je er geen begrip voor hebben!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

16 reacties

 1. Eldert > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Ha Peter,
  Zelf loop ik ook nogal eens te klungelen maar je uitleg is oké. Ik heb zelf net een test gedaan door foto’s naar mezelf te sturen en dat ging prima . Nu hopen dat we het niet vergeten zijn als we een berichtje sturen.
  Groet, Eldert

 2. Peter(Fishguppy) > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hey Eldert, zoals ik al zei, het is echt niet moeilijk en ontlast mij ontzettend en dan blijft het plezierig voor iedereen en ook voor degene die de foto’s instuurd is het uiteindelijk minder werk!
  Gr Peter

 3. Leen > augustus 16, 2019

  Antwoord

  Hoi,Peter
  Ben niet zo handig wat dat betreft
  Maar heb het geprobeerd en het werkt
  Hopelijk de volgende keer als ik ga vissen dus een hele berg foto’s van de gevangen vissen
  Groetjes

 4. Peter(Fishguppy) > augustus 16, 2019

  Antwoord

  Hey Leen, zoals ik al aangaf, kind doet de was! Bedankt voor je begrip!

  Groetjes Peter

 5. jack jozen > augustus 16, 2019

  Antwoord

  Hoi Pedro ik geef het door aan Henry dat is onze foto en verslag bezorger groetjes Jakie.

 6. Henry > augustus 16, 2019

  Antwoord

  Beste Peter,

  Ja ik ben d’r zo ene die mee 4 mailtjes probeert om z’n fotookes nar jouwe kant te krijgen. Een oud lichaam heeft ook oud materiaal ( Windows Vista) da wordt al een tijdje nie mir ondersteunt!! D’r is bij mij mar een ding da uit zichzelf klein wordt mar d’r zulle we het mar nie over hebben. Om je ‘ n plezier te doen ga ik toch proberen of da mee de fotookes gaat lukken mar da zal wel half sept. worden. Mocht het nie lukken knip ik gewoon de foto’s midden dur!!!
  Voor nu ene hille fijne en plezierige vakantie in Denemarken en ik zou zeggen; VANG ZE !!!!

  Groetjes, Henry

 7. Peter(Fishguppy) > augustus 17, 2019

  Antwoord

  Heu Henry, met vista werkt deze manier ook, hoor! Uiteindelijk heb je er zelf ook minder werk mee en lukt het niet, dan helpen we mekaar!

  Groetjes Peter

 8. ies > augustus 14, 2020

  Antwoord

  hoi Peter,
  Ik heb mijn telefoon gekoppeld aan mijn pc, sla daar dan de foto op, als ik er dan opga staan krijg ik niet de optie versturen per mail, maar ga ik naar formaat wijzigen, daar kies ik dan meest geschikt voor mail, maar kan zelf geen 800×600 uitkiezen, ik zit met Windows 10( toevallig net van de week opnieuw opgezet), De foto’s zouden dan mail geschikt moeten zijn, mocht dat dan toch een probleem zijn dan hoor ik dat van je.
  groetjes ies

 9. Gino > augustus 14, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter,

  We gaan met zen allen ons best doen!!

  Grtjs Gino

 10. Peter(Fishguppy) > augustus 14, 2020

  Antwoord

  Ies, formaat van jou komt goed aan! Chapeau!

  Gr Peter

 11. Stefan > augustus 14, 2020

  Antwoord

  Peter, met mobiel lukt het me niet, maar volgens mij heb ik het nu onder controle met de pc. Ik mail ze met mobiel naar pc, pas ze aan en vervolgens stuur ik ze mee met het verslag. Is wat extra werk, maar heb het er echt voor over, zoals jij het ook hebt voor deze website. Het vereist de 1e keer wat uitzoeken, maar eenmaal je de handigheid te pakken hebt is het eenvoudig.

 12. Eldert > augustus 15, 2020

  Antwoord

  Zelf vond ik het eerst niet makkelijk maar tegenwoordig wil ik niet anders. Gewoon op de foon. Schrijf mn verslag gewoon als mail, foto’s bijvoegen, kan inderdaad behoorlijk wat, en dan vraagt ie gelijk om te verkleinen , vergroten, of zelfde te laten. Ideaal.
  En volgens mij vind Peter het ook prima zo.
  Groet Eldert

 13. Peter(Fishguppy) > augustus 15, 2020

  Antwoord

  Eldert, ik wik ook niet anders meer en ik vergat te vermelden dat de meesten, zoals jij, de foto’s perfect insturen, dan blijft het leuk om te doen, minder werk ook. Plezier is ook belangrijk in je werk/hobby.

  Groetjes Peter

 14. Peter(Fishguppy) > augustus 15, 2020

  Antwoord

  Eldert, ik wik ook niet anders meer en ik vergat te vermelden dat de meesten, zoals jij, de foto’s perfect insturen, dan blijft het leuk om te doen, minder werk ook. Plezier is ook belangrijk in je werk/hobby.

  Groetjes Peter

 15. hugo > augustus 15, 2020

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Is het formaat van foto’s dat ik je doorstuur ok.

  Groetjes Hugo

 16. Peter(Fishguppy) > augustus 16, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo, ze zijn wel verkleind, maar niet tot 800×600, omdat ze niet direct voor de site worden geaccepteerd, dus ik moet ze nog een keer aanpassen, 800×600 is de juiste grote.

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *