Home Gastvissers Wouter, strandvissen Walcheren

Wouter, strandvissen Walcheren

Advertenties

Hoi Peter,

Aangezien er op het moment vanaf de Zeeuwse stranden gewoon goed gevangen wordt gisteren toch maar weer besloten om een avondje te gaan vissen. Onderweg richting Vlissingen begon het alleen maar harder te regenen en aangekomen bij de stek bleek het ook flink wat harder te waaien dan verwacht. Maar goed, je staat op het strand met je spullen en je aas dus toch maar begonnen. Het water stond nog vrij hoog en de verwachtingen waren dan ook minimaal. Gelukkig was het inmiddels we…er wel gestopt met regenen. De eerste 2 worpen leverden alleen lege haken op, dus de krabben en garnalen waren in elk geval ook weer aanwezig 🙂 Daarna een flinke aanbeet met als resultaat een aardige zeebaars.

Wouter, strandvissen Walcheren

Na die eerste volgden er nog meer, in de afmetingen tussen 15cm en 45cm.

Wouter, strandvissen Walcheren

Wouter, strandvissen Walcheren

Helaas crashte m’n telefoon na 3 foto’s, dus verder geen foto’s meer kunnen maken. Tegen laag water was het klaar met de zeebaars en kwamen er nog een maatse schar en een mini wijting op de kant. Verder bleef het helaas stil met de vis. Door de harde wind was het waarschijnlijk net niet mogelijk om ver genoeg te komen. Omdat het toch weer was gaan regenen, en niet zo’n beetje ook, de boel maar opgeruimd en weer terug naar de auto gewandeld. Uiteindelijk geen top avond qua aantallen, maar toch nog beter dan aanvankelijk verwacht.

Met vriendelijke groet,

Zeevisshop, Wouter Kuystermans

Zeevisshop.com

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 5, 2016

  Antwoord

  Hey Wouter,
  toch weer lekker gevist en ondertussen een douche kunnen pakken, haha.
  Bikkel ben je, met zulk weer!

  Groetjes Peter

 2. Nico > november 5, 2016

  Antwoord

  Hoi Wouter. Toch uitgewaaid en geregend en toch nog lekker goed gevangen. Leuk verslag met foto”s er van gemaakt hopelijk de volgende keer dan droog weer voor je.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. jack > november 5, 2016

  Antwoord

  Hoi Wouter dan ben je toch lekker uitgewaait en ook nog vis alleen jammer van je telefoon maar toch nog een paar mooie foto,s gr .

 4. Alain Tulleneers > november 6, 2016

  Antwoord

  Heeey Wouter
  Toch weer je sport beoefend
  En vis gevangen,en de kans op een plensbui is altijd aanwezig.Gr.Alain

 5. Henry > november 7, 2016

  Antwoord

  Hey Wouter,
  Het leven van ’n visser gaat niet altijd over rozen. Ondanks dit alles toch nog leuk gevist, hopelijk kun je de telefoon nog redden. Voor de volgende keer een goede vangst en sowieso beter weer.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *