Home Gastvissers Vis in overvloed, in de Europoort

Vis in overvloed, in de Europoort

Advertenties

Vandaag weer een dagje vissen op het menu. Eerst aas afgehaald bij Dixhoorn en richting Europoort… nee Eldert niet Waarde, haha. Ben een beetje eigenwijs hoor en wil steeds iets nieuws proberen. En ik moet zeggen de vis was er zeer talrijk aanwezig hoor enkel was hij jammer maar helaas aan de kleine kant.

Gevist van 12.00 tot 18.00h op twee stekken vandaag, heb wel een 40 tal vissen gevangen volgens mij en daarvan maar 4 maatse wijtingen was het resultaat. Dus weinig vis mee maar al bij al veel vis aan de haak en dat is ook al iets, heb mij zeker niet verveeld hoor!

Zeer veel kleine wijting, 1 scharretje, 1 zeebaarsje die zwemmen allen terug.

 

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > december 17, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, weer lekker gepionierd en als jij daar van houd, is daar niets mis mee!
  Denk dat het momenteel overal hetzelfde is, je moet een beetje geluk hebben met de maatse vis, klein spul overheerst overal.
  Suc6 met de volgende!
  Groetjes Peter

 2. Gino > december 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter,
  het is idd overal hetzelfde dat je de berichten her en der leest !
  Nog succes alvast aan de Waterweg en hopelijk wat meer maatse vis voor je .

  grtjs Gino

 3. ies > december 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Toch weer 4 maatse vissen mee en als ik de foto’s zie prachtig weer dus geen reden tot mopperen. Lekker met je hobby bezig en vitamine d opdoen, voor de volgende sessie wens ik je dan ook hetzelfde weer en wat meer maatse vis toe, de rammelende toppen krijg je in dit seizoen toch wel.
  Groetjes Ies

 4. Nico > december 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Lekker weer je hobby kunnen uit oefenen en als je nog vis vang is dat mooi mee genomen. Jammer
  dat het heel veel klein spul is vooral de Wijting. Zodat de schar bijna niet wordt gevangen maar je heb in ieder geval een mooi verslagje met foto’s ingestuurd. Voor de volgende keer veel succes toegewenst alvast.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. jack jozen. > december 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino.
  Toch weer een mooie dag wezen uitwaaien toch ook nog een panneke vis jammer dat de rest nog te klein was maar ze groeien vlug ik zou maar niet te lang wachten voor de volgende trip. Je foto,s zijn goed gelukt en het verslag is ook super heel veul groetjes Jack.

 6. Henry > december 17, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,

  Niks mis met het uitproberen/ zoeken van nieuwe stekken, zeker niet als je in de nabijheid van het zilte nat woonachtig bent. Voor ons uiteraard niet interessant omdat omdat we sowieso op de geplande visdag al ruim 4 uurtjes, met steken erbij uiteraard, in de auto zitten.
  Wij proberen dan ook op de dag zolang mogelijk te vissen en natuurlijk liefst 2 getijden zodat we zowel met opkomend als afgaand water de vis kunnen belagen. Wat de vangsten betreft lijkt het momenteel zowel vanaf de boot als de kant overwegend ondermaatse vis te zijn dus met 4 lekkerbekken mag je sowieso niet mopperen. Je hebt in ieder geval toch weer efkes kunnen genieten aan de waterkant en als je in zo’n 6 uurtjes hengelen ongeveer ’n 40 tal visjes kunt haken kun je terugzien op ’n leuke vismiddag.
  Veel plezier en ’n goede vangst bij de volgende.

  Groetjes, Henry

 7. Eldert > december 17, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Ikvergeet nooit meer dat een paar jaar geleden er een mafkees was die op zvl schreef dat hij paar avonden achter elkaar volop tong ving bij den Inkel. Hij plaatste er zelfs foto’s bij van het aanrecht vol vis van Peter zijn site. Deze site dus. Je weet niet hoe druk het daar een paar weken geweest was . Dus prima hoor dat jij je heil zoekt op andere plaatsen. Blijft er bij waarde beetje te vissen. En zoals je overal leest het is overal hetzelfde …. allemaal klein grut wat er nu gevangen word.
  Ik blijf mezelf op mijn werk og wel poosje bezighouden.
  Groet Eldert

 8. Gino > december 17, 2020

  Antwoord

  Eldert,

  ja kan ik best geloven dan…wat heb je er eigenlijk aan zou denken toch ?Je stekken een beetje achterhouden dat kan ik nog begrijpen maar dat je zo een berichten durft te plaatsen dat begrijp ik dan weer niet !Dat zal je van mij niet horen hoor en de vissers op deze site ook niet volgens mij…
  Succes op het werk…haha. Ik zit weeral van midden oktober thuis te werken en dat gaat nog even zo blijven denk ik !

  grtjs Gino

 9. Stefan Groenheide > december 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, je bent er weer lekker uit geweest naar het mooie Europoort gebied, daar zijn meer dan genoeg leuke stekken te vinden. Toch een 4tal leuke wijtingen voor de pan en tijdens je sessie genoeg rammelende toppen, dan ben je gewoon lekker bezig en iedere keer weer in spanning wat je er uit draait. Ik hoop in het kerstweekend weer wat te kunnen ondernemen…
  Groeten, Stefan

 10. Hugo > december 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Het is altijd leuk om nieuwe stekken te gaan zoeken, je hebt je zeker niet verveeld daar aan het water. Het kleine spul dat is nu zo eenmaal de trend de laatste jaren h├ę. Toch een pannetje vis gevangen, en een emmer gezonde lucht binnen gekregen dat kunnen ze je niet afnemen man. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 11. Gino > december 18, 2020

  Antwoord

  Hoi vissers,

  bedankt aan iederen voor deze leuke reacties ! Altijd prettig om reacties te lezen op deze TOP site .
  Succes aan allen en vang ze .

  grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *