Home Gastvissers Gepen met de Zeehondetemmer

Gepen met de Zeehondetemmer

Advertenties


Hallo medevissers.

Nadat vandaag me vrouw niet naar vlissingen toe wilde met de hond te warm hier voor. Mocht Ik er even tussen uit naar de waterkant toe om te gaan gepen. En deze keer ging ik naar Bruinisse toe in plaats van Zijpe omdat me broer Jan afgelopen zaterdag niks had gevangen. Maar wel een paar beetjes gehad en was het nu weer de beurt voor mij om deze keer bij Bruinisse te proberen.

Gepen met de Zeehondetemmer Gepen met de Zeehondetemmer

Aankomst daar tegen 12:10 en heb gevist tot 16:30 de dobber ging om 12:15 richting het zilte nat toe en ook was het water net een half uurtje aan het zakken. Ik kreeg pas beet toen er stroming kwam met half tij en haalde een geep er uit van 50 cm en kort daarna een makreel. Ook deze keer 7 keer aan missers gehad want je zag de makreel gewoon met het stukje geep weg zwemmen en liet het dan weer los. Omdat het water nu zeer helder was maar uiteindelijk toch twee gepen gevangen en een makreel.

Gepen met de Zeehondetemmer Gepen met de Zeehondetemmer

Ook weer eens in het zonnetje aan de waterkant gezeten en recht op je gezicht om lekker bij te kleuren alvast. En nu is me broer weer aan de beurt om de eerste Geep zoals Makreel te vangen.

Gepen met de Zeehondetemmer

Gepen met de Zeehondetemmer

Voor de andere vissers vele vangsten toegewenst namens Mij . Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 19, 2013

  Antwoord

  Mooi gedaan weer, maat!

  Groetjes peter

 2. Nico > juni 19, 2013

  Antwoord

  Hoi Peter bedankt. Heb me best weer gedaan
  om wat te vangen.

  Gr Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *