Home Gastvissers Gino, kantvissen Hoedenskerke

Gino, kantvissen Hoedenskerke

Advertenties

Hoi Peter,

Vandaag nog maar eens geprobeerd om wat scharren te strikken. Eerst aas afhalen bij Dixhoorn waar gans de ploeg er was na een praatje gemaakt te hebben gaven ze mij nog een stekje mee aan oosterschelde Colijnsplaat!? Ik dacht ja waarom is niet proberen… nou of te wel had ik de verkeerde plaats want het bleek niets en het was er ook niet zo echt diep. Dus dan maar alles terug aftuigen de auto in en naar Hoedekenskerke, eigenlijk had ik in gedachten de stranden van Vlissingen maar de wind wou niet echt de goede kant opdraaien!

Bij Hoedekenskerke had ik 10 scharretjes die allemaal terug zwemmen.

Dus een slechte dag achter de rug hopelijk wordt dit dan geen jaar😂

 

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Fishguppy > januari 18, 2021

  Antwoord

  Hey Gino,
  toch lekker je lijnen nat kunnen maken!
  Hopelijk trekken de vangsten weer een beetje aan, met de iets hogere temperaturen en kunnen we ook nog eens een poging wagen binnenkort.
  Mooie laatste foto, die zie ik graag, maar ik verwacht een nog veel mooiere van jou!
  Tot de volgende,
  Groetjes Peter

 2. ies > januari 18, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Zonde man dat de visserij weer tegenzat, inderdaad hele knappe foto’s. Volgende keer sta je er breeduit lachend tezamen met een dikke maatvis erop.
  Groetjes Ies

 3. Kees Michielsen > januari 18, 2021

  Antwoord

  Hey Gino,

  Beter een dag slecht gevist dan een dag goed gewerkt 😜
  Toch weer lekker aan de waterkant gestaan.
  Leuk verslag en mooie selfies met vis 👍

  Groeten,
  Kees.

 4. Ron tak > januari 18, 2021

  Antwoord

  Mooi verslag, je kunt rond deze tijd ook niet alles verwachten, maar wel lekker aan de waterkant gestaan

 5. Stefan Groenheide > januari 18, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino, achteraf jammer dat je moest verkassen, zelf heb ik in 2020 2x gevist bij het monument, veel stroming en vuil, wel wat kleine visjes gevangen, maar ik zal er niet snel terug keren. Gelukkig op de 2e stek toch nog wat rammelende toppen, jammer dat het kleintjes waren, de papa’s en mama’s hebben andere dingen aan hun hoofd? Mooie selfie alvast en suc6 de volgende ronde.
  Groeten, Stefan

 6. Henry > januari 18, 2021

  Antwoord

  Hey Gino,
  Ondanks de mindere 🎣toch maar weer lekker uitgewaaid aan de waterkant, de grote 🐟 schijnt helaas ondanks de corona toch met zomervakantie te zijn gegaan!! Bedankt voor je selfie, ik heb deze uitgeprint en op m’n zolder gehangen in de hoop dat ik zo van de muizen af kom😂🤣😂 Veel plezier en een goede vangst bij je volgende poging.

  Groetjes, Henry

 7. Gino > januari 18, 2021

  Antwoord

  Hoi Henry,
  Bedankt hej… hopelijk ben je er snel vanaf dan. 🥴
  Grtjs Gino

 8. Eldert > januari 18, 2021

  Antwoord

  Ga Gino
  Dit is een serieuze poging voor de strijd der giganten. Wat een selfie man. Ik snap nu wel dat die vissen bij je uit de buurt bleven. Ik geloof niet dat iemand die verbeterd . 😁
  Maar even serieus , je bent weer lekker wezen vissen. Beetje jammer van de vangst maar dat gaat vast goed komen. Zelf zal ik binnenkort ook eens naar Zeeland moeten want hier valt er op het ogenblik niet aan aas te komen omdat alles dicht is. Hopelijk gaat die coronacrisis snel over.
  Groet Eldert

 9. Nic0 > januari 19, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino. Jammer dat je vangsten wat tegengevallen is . Maar je heb toch nog wat gevangen en leuke foto,s van gemaakt En ook een mooi verslagje er bij hopelijk wordt het eens beter weer . Want nu is het niet te doen buiten jammer maar de volgende keer meer succes toegewenst alvast Groetjes De Zeehondetemmer

 10. Hugo > januari 19, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Toch weer lekker de batterijen opgeladen met gezonde zeelucht. De temperatuur doet ook niet veel goeds voor de schar maar het gaat weer de goede kant uit. Toch wat schar gevangen spijtig van de maat maar dat heb je niet in de hand hé. succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 11. jack Jozen > januari 20, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino.
  Lekker de buitenlucht in al viel de vangst dan wat tegen gezonde lucht doet ook veel maar het blijft nog steeds vissen he de ene keer de pan vol en de andere keer een handje vol maar de aanhouder wint veul groetjes Jack.

 12. Gino > januari 20, 2021

  Antwoord

  Hoi Fichguppy’ers,

  bedankt allemaal voor de leuke reacties .
  Voor iedereen nog een visrijk jaar toegewenst !
  Succes

  grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *