Home Gastvissers Ies, vissen aan het Beerkanaal

Ies, vissen aan het Beerkanaal

Advertenties

en toen kwam de Lyra

Hallo Peter en andere geïnteresseerden.

Voor diegenen die hopen op een vangst bericht moet ik wederom teleurstellen. Ik was van plan een Beerkanaaltje te pakken met wederom een kunstaas hengel en een  hengel om mee te dobberen. Aan de waterkant gekomen eerst maar even koffie tijd met mijn dinnetje gehouden daar het water nog niet helemaal laag was en ik beneden wilde zitten zonder natte voeten te krijgen. De kunstaas hengel had een forellen lepel gemonteerd van vorige x nog dus dacht die ga ik verwisselen met een pilkertje , maar helaas ik greep mis ik had de verkeerde doos meegenomen met de spullen voor het match vissen. pfff heb ik weer, dus dan maar de tweehaken met veertjes er voor gemonteerd, want je weet tenslotte niet of er verdwaalde horsmakrelen zijn.  Voor de dobber hengel had ik brood en gezouten zbg meegenomen, ik was van plan met krab te gaan vissen echter om die nu onder de stenen te zoeken had geen zin omdat ik de juiste visdoos met grotere haken niet bij mij had.

DSC04000 (Middel).jpg

dus plekje uitgezocht, leuke steen om te zitten.