Home Gastvissers Jack in Cadzand

Jack in Cadzand

Advertenties


Hoi Sportvisser,

‘n beetje aan de late kant, ik geef het toe. Nu met het vangstbericht van afgelopen weekend een week later pas te schrijven verhul ik geen geheimen.

Ik ging afgelopen zondag 27 januari richting Cadzand, te weten het Kruishoofd 1ste breker bij Zwarte polder. Ik viste er van een uur of 4 in de ochtend, over laag dat rond 08.00u. was, naar hoog rond 14.00u.

Jack in Cadzand

Jack in Cadzand

Er stond een werkelijk loeiharde wind die ik hier op CZ mooi in de rug had. De eerste uren regende het pijpenstelen. pas rond 11.00u. stopte het met regenen en rond de tijd dat ik er mee ophield piepte er zelfs een flauw zonnetje. Het is ondertussen alweer een beetje uit onze gedachten maar dit was de eerste dag dat de temperatuur boven het vriespunt uitkwam. Het was aangenaam op het strand, helemaal alleen en verlaten stond ik erbij. Doch had ik de hele dag niet aflatend gezelschap ( zie foto’s).

Jack in Cadzand

Jack in Cadzand

Vooral het aasoverschot bij het einde van de sessie werd erg op prijs gesteld.

Van de vangst liep ik helemaal niet warm, één mooie schar en drie maatse wijtingen in de emmer, een ondermaats wijtinkje of vijf zette ik terug. Weer geen gul ondanks de wapperlijnen met hele brokken aas.

Groetjes, Jack Peelman

Hengelsportvanderpoel

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 4, 2013

  Antwoord

  Hoi Jack,
  had je graag een of meerdere gullen gegund!
  Volgende keer beter!

  Groetjes peter

 2. Werner R. > februari 4, 2013

  Antwoord

  Hey Jack,

  Het wil maar niet lukken he…
  Maar ze zeggen altijd dat de aanhouder wint, dus het gaat wel goed komen vermoed ik.
  Trouwens een leuk stekkie daarzo!!

  Groeten Werner R.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *