Home Gastvissers Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Advertenties


Hoi visvrienden.

Mij broer Jan was vrij vandaag de 5 mei en had aan mij gevraagd. Of ik zin had om te gaan vissen op de geep want hij was al twee keer weg geweest namelijk op vrijdag en zondag te Zijpe. Welnu die twee keer heeft hij helemaal geen beet gehad. Had met hem afgesproken om tegen 9 uur bij mij te zijn zodat we dan op ons gemakje en deze keer met ze drieen naar bruinisse te gaan. Aankomst daar tegen 9:55 en zijn we na de stek toegelopen waar we toch dikwijls wel een geep vangen.

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Ook was het voor mij net als me zoon Jeroen de eerste keer van het Jaar. Dus afwachten of we nu wat gingen vangen en tegen 10 uur gingen alle drie de geep dobbers na het zilte nat toe en wachten of wij vandaag wat gingen vangen.En Ja hoor warempel na 5 min zei Jeroen beet en haalde een geep na boven van 66 cm.

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Ik kreeg pas na een uurtje beet na het ophalen maar deze beet niet door. Wij hebben gevist van 10:00 tot 16:30 en was uiteindelijk de eindstand Jeroen 3 gepen gevangen een misser.

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Jan 1 misser en niks en Ik zelf had twee missers en een geep van 60 cm gevangen en dus ben ik jan weer voor om de eerste geep alweer van het jaar te vangen.

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Geep sessie Bruinisse, met Jan, Nico en Jeroen

Want dit is voor ons altijd een wedstrijdje maar nu was me zoon mij voor. ik heeft wel een paar foto”s er van gemaakt want dit is wel mooi en ook nog wat andere.

Groetjes van Jan de Strandjutter en Nico de Zeehondentemmer. En Jeroen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 5, 2014

  Antwoord

  Hoi Mannen,
  mooie foto’s gemaakt!
  Lekker zo met het zonnetje erbij.

  Nico, eigenlijk moet je wel de gehele geep op de foto zetten, maar ik zet hem erbij, je krijgt het voordeel van de twijfel!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *