Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Het begon toch weer te kriebelen om naar het water toe te gaan om eens proberen wat te vangen. Het aas had Jan deze keer nu eens bij Jurgens besteld voor ons beide twee keer 6 ons pieren en die zagen er ook goed uit daar. En kort daarna toen wij het hadden betaald de oude rijksweg op omdat de grote weg file stond na Vlissingen toe omtrent het weer en vakantie mensen. Uiteindelijk kwamen Wij op onze stek aan en er bleek nog niemand te staan en konden we op onze gemak de spullen klaar zetten ja dacht ik Jan ham me koffer vergeten in de auto te zetten met alle visspullen er in onderlijnen lood en ook de molens. Maar Hij toch voor mij nog een molen over en wat onderlijnen zodat ik toch ook kon gaan vissen en was ik toch achteraf blij dat ik toch kon vissen en met een hengel . Wij gooide de onderlijnen tegen 16.15 richting het zilte nat toe en wachten of we wat vis naar boven konden halen en het water stond nog net onderaan en na 20 min kreeg ik een beet en daar bleek een kleine baarsje er aan te zitten. En Jan haalde tegen 18.00 een klein botje naar boven en dat was het verder en ook bleek later dat de wind uit N.O. kwam en er helemaal geen stroming in het water zat wat daar meestal wel is . Ja toch lekker in de zon gezeten en bijgekleurd en dat doet ook een mens al zeer goed en tegen 21.00 zijn we gestopt net toen het water aan het zakken was. Ik heb toch maar een foto kunnen maken met de baarsje er op en hoop de volgende keer met meer vis er op

. Nico, vissen aan Waarde

Nu gaan we nog op de Geep proberen want die komen nog terug en hopelijk dan met foto’s er op dan en Ik heb toch maar een verslagje ingestuurd en ook was het dan niet veel en is het de minste wat Ik kan doen.

Groetjes Nico de Zeehondentemmer.

En Peter alvast een fijne vakantie toegewenst met goede vangsten daar.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 6, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, oude jongens, oude gewoontes,
  wat ik al zo vaak gezegd heb, geen zomerstek!
  Maar mee mens moet toch wat en het blijft vissen!

  Groetjes Peter

 2. Eldert > september 6, 2019

  Antwoord

  Volgende keer misschien wat verder rijden. Richting Kapelle . Reimerswaal heeft daar zaterdag gevist . Heel veel zeebaarsjes zijn er gevangen. Met ook wel uitschieters tot 35 cm. Oké , niet om mee te nemen maar wel leuke sport. Zeker op licht materiaal. Gewoon es proberen Nico.

 3. Nico > september 6, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter en Eldert.Bedankt voor je leuke reactie op me verslag. En Eldert als je daar naar toe rij moet je wel weten waar je moet gaan staan zeeland is groot he.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 4. Henry > september 6, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Ja als ge wat ouder wordt vergeet je wel ‘ns wat, ( haastige spoed is zelden goed!!)gelukkig kon je van Jan nog wat lenen, met een hengel vissen is beter dan niks.Jammer dat er geen stroming was en ook nog op ’n stek stond waar ’s zomers weinig te takelen valt!! Hopelijk ga je samen met je broer wel ’n leuk aantal geep op de kant takelen.
  Ook Sjakie en ik hadden eigenlijk al weer ’n visdagje ingepland doch door de slechte weersvoorspellingen toch nog maar ’n keertje uitgesteld, vissen doe je immers voor je plezier en niet omdat het moet!!

  Groetjes, Henry

 5. Nico > september 6, 2019

  Antwoord

  Hoi Henry. Klopt wat Jij al vermelde was blij dat Jan nog genoeg bij had .Zodat Ik toch nog kon gaan vissen maar Wij gaan gewoon lekker dichtbij. Ook al vangen wij bijna niks even er tussen uit en ook wij wachten tot de wijtingen er zijn.En voor jullie nog goede vangsten toegewenst aan de waterkant.

  Groetjes, Nico

 6. jack jozen > september 6, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico jullie Jan gaat het toch zeker niet langzaam vergeten ,maar jullie zijn toch weer lekker wezen uitwaaien ook al heb je geen vis voor het panneke het was toch weer ontspannen. Daar zit ik ook echt op te kijken maar ieder keer komt er wat tussen hopelijk gaat het binnen een paar weken toch gebeuren want ik hou het niet lang meer het is toch ontspannen he geen inspanning veul groetjes Jack.

 7. Rob Torsk > september 6, 2019

  Antwoord

  Hey Nico en Jan,

  Jammer van alweer een tegenvallende vangst.Misschien is het beter om richting Neeltje Jans te gaan.Of naar de Banjaard of Zoutelande,daar heb je meer kans op een visje.
  In ieder geval succes met de geep de volgende keer.
  Groetjes,Rob

 8. Nico > september 7, 2019

  Antwoord

  Hoi Jack en en Rob. Ook jullie twee bedankt voor je leuke reactie op me verslag. En ja wij gaan morgen weer gewoon naar Waarde toe lekker dichtbij ook al vangen wij bijna niks. Het is ons te doen om lekker aan de waterkant te staan en wat we vangen is dan mooi
  ook als zijn het kleine vissen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *