Home Gastvissers Mark aan Maassluis

Mark aan Maassluis

Advertenties


Hoi Peter,

Iedereen nog de beste wensen voor 2011! Ik heb oudjaars dag nog even gevist bij het tunneltje bij Maassluis West om het jaar af te sluiten. Eerst even aas gehaald bij Albatros in Scheveningen en toen doorgereden. Het was niet koud maar behoorlijk mistig zodat ik soms Rozenburg niet kon zien. Het zou om ongeveer 11:30 HW zijn in Maassluis. Toen ik aankwam was er net nog een andere visser gekomen. Ik had om 8:30 mijn eerste hengel (Fenwick Seahawk met een Shimano Power Aero) in het water liggen met 10/00 Whiplash, 180g lood zonder ankers en en dwarrel lijn van ongeveer 1 meter met een Gamakatsu maat 2/0 beaasd met pieren en een mesheft. Er stond nog niet zoveel stroming en mijn lood bleef goed liggen. Ik heb op mijn gemak mijn 2e hengel (met een Shimano Ultegra XSB + 10/00 Whiplash) in elkaar gezet en er een jojo-onderlijn met haakmaat 2/0 en pieren/mesheft en klapankerlood van 190g aangehangen.

Mark aan Maassluis

Rond een 9:30 uur stonden er een stuk of 25 man te vissen maar er werd niets gevangen. Tot 11:00 had ik in totaal 1 plastic zak gevangen, wat ik overigens dacht dat een flinke gul was… Vlak daarna draaide ik een van mijn hengels binnen ging het best zwaar, dus dacht ik dat er weer een zak aanhing. Echter bleek er toch een leuke gul aan te zitten van 46cm (mijn eerste ooit uit de Waterweg).

Mark aan Maassluis

Even later kwam mijn buurman mij een bot brengen odat hij niets mee naar huis nam. Na hoog water ving ik nog een bot, welke ik terug heb gegooid. Verder heb ik geen stootje gezien en ben om als laatste visser 14:00 maar naar huis gegaan.

Mark aan Maassluis

Gr, Mark

PS! Als iemand nog tips heeft om leuk gulletjes te vangen hoor ik het graag want ik vis pas sinds april.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 5, 2011

  Antwoord

  Hoi Mark,
  bedankt voor je leuke bericht.
  Gewoon veel vissen en steeds verder proberen te werpen, dan komt de vis van zelf.

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *