Home Gastvissers Ies, vissen op Tong

Ies, vissen op Tong

Advertenties

Vanochtend na GardenersWorld vertrokken richting Waterweg, omstreeks half 11 begonnen met optuigen en om kwart voor 11 lagen van beide hengels richting overkant en stond de eerste hengel te tikken.

Ies, vissen op Tong

Ies, vissen op Tong

Een tongetje van 25 was mijn buit, zagers er weer aan ingesmeten, richting eerste plek en ja inderdaad geloof het of niet hengel 2 stond te rammelen, pffff paling zit er dus ook genoeg.

Ies, vissen op Tong

wederom ingegooid en na 5 minuten kwamen zoon en klein zoon buurten, terwijl ik dus afgeleid was zij mijn zoon de rechter staat te tikken ik zei wat houd je tegen dan?

Ies, vissen op Tong Ies, vissen op Tong

was nog niet uitgesproken of hij draaide de 2de tong van 25 cm binnen, mijn kleinzoon vond het zo’n mooi gezicht dat hij ook wilde binnen draaien en vis vangen.

Ies, vissen op Tong

helaas dat lukte niet echt hierna ving ik nog een botje

Ies, vissen op Tong

en stak de wind te hard op uit mijn linker zij(oost 5 a 6) en kwam ik met ingooien weliswaar in de vaargeul, maar toch een 20 meter te kort.Ik kreeg om pakweg 1300 uur nog 1 beet, dat bleek dus een grondel te zijn, die mijn kleinzoon geaaid heeft voor we hem terug gooiden, om 13.15 ben ik gestopt vanwege de wind

Ies, vissen op Tong

groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hey ies, mooi toch, vissen met je kleinzoon en nog vangen ook, top!

  Groetjes Peter

 2. ies > juni 1, 2020

  Antwoord

  mooi geregisseerd peter, dank, was jammer van die wind, bracht ook een hoop vuil mee, koste mij mijn laatste ingooi een onderlijn

 3. Nico > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hoi Les. Leuk dat je klein zoon is mee gegaan om at al af te kijken voor later. Toch nog wat gevangen en lekker aan de waterkant gezeten samen.Ook jammer van dat vuil en de wind die niet goed stond maar toch leuke foto’s genomen van jullie en de vis.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

 4. Eldert > juni 1, 2020

  Antwoord

  Leuk Ies
  Denk maar zo , jong geleerd is oud gedaan.
  Laat em nog wel even wachten met de whisky he.🤫

 5. Henry > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hey Ies,

  Een leuk verslagje met prachtige foto’s van je visdagje met je kleinzoon. Ondanks de wind toch samen lekker genieten aan de waterkant en daarbij ook nog wat vis op de wal takelen, helemaal Super !!!

  Groetjes, Henry

 6. jack Jozen > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hallo Les.

  Wat een mooi verslagje het is toch super om dit te mogen beleven een familie visdagje. De foto,s zijn ook goed gelukt jammer dat de wind tegen ging werken, en zo te zien is het ook niet zo super druk met visvolk lekker op je gemakje op naar de volgende trip groetjes Jack.

 7. Peter(Fishguppy) > juni 1, 2020

  Antwoord

  Beste lezers die een reactive geven! ies is de naam en geen Les.

  Groetjes Peter

 8. hugo > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hallo Ies,

  Toch weer wat tong gevangen,en als je zoon en kleinzoon je nog een handje komen toesteken heb je even tijd om een koningsdrankje te nuttigen hé.Blijkbaar viel het mee met de drukte daar aan het water want een visdag moet plezant blijven.Geniet van je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 9. ies > juni 1, 2020

  Antwoord

  heren dank u voor de leuke reacties, de reden dat er verder geen vissers kan zijn dat ze het niet weten en dat je (denk het belangrijkste) er niet met de auto kan komen vanwege de corona en de tijdslimieten. Eerlijk gezegd, het plekje waar ik de eerste berichten van verstuurden is inmiddels door deze en gene wel gevonden aan de hand van de auto’s die ik daar zie. groetjes ies

 10. Stefan > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies, lekker bezig geweest weer, mooi verslag met mooie foto’s. Vissen met 3 generaties bij elkaar, super!

 11. Gino > juni 1, 2020

  Antwoord

  Hoi Les,
  Mooi toch samen met de kleinzoon aan de waterkant en nog wat vis vangen… hopelijk krijgt hij ook de smaak te pakken.

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *