Home Gastvissers H.s.v Philips te Waarde

H.s.v Philips te Waarde

Advertenties


zaterdag:13-10-2012

Hallo mede vissers. Hier is weer een verslagje van de eerste wedstrijd van H.S.V. Philips Roosendaal en deze is gevist bij Waarde 15. Nadat bij de feestavond op 6 oktober het aantal deelnemers zich hadden ingeschreven totaal 17 man toen. Waren er van aan de waterkant maar 9 man aanwezig er moesten er een paar werken en ook gingen een paar aan de waterkant terug naar huis in verband met het slechte weer. Zodat wij uiteindelijk maar met 9 man overbleven en de wedstrijd was vanaf 12:30 tot 15:30. Nadat precies de toeter om 12:30 ging werden de onderlijnen richting het zilte nat gegooid en wachten of er vandaag bij de eerste wedstrijd een visje werd gevangen.

H.s.v Philips te Waarde

Ook werd er weer verschillende onderlijnen gebruikt zoals ijzeren en plastieke afhouders en als zeeaas kweekzagers en pieren. Ook zag ik dat er nog een andere wedstrijd gevist werd en dat was bij waarde 14.

H.s.v Philips te Waarde

En hopelijk dat daar wat meer vis gevangen is. Want bij onze wedstrijd had de winnaar deze dag twee visjes met als totaal 32 cm de tweede had aan 25 cm vis en ik had 22 cm vis en de vierde had 19 cm vis en waren 4 botjes en een spiering. De andere vissers hadden helemaal niks gevangen En wordt de volgende wedstrijd over 14 dagen gevist en deze is dan ook bij Waarde 14 nu en is dan van 12:45 tot 15:45 en dan hopelijk met meer vis voor iedereen en wat meer meer mensen aan de waterkant zoals te zien op de foto”s die ik heb genomen.

Voor de andere vissers vele vangsten toegewenst en met weer een verslagje van onze Club.

Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Werner > oktober 14, 2012

    Antwoord

    Hey Nico,

    Jammer dat er niet veel gevangen werd, maar toch weer eens weggeweest he…

    Groeten Werner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *