Home Gastvissers Jan aan Bruinisse

Jan aan Bruinisse

Advertenties

vrijdag de 3-07-2015

Ik was vroeg wakker rond half vijf met dit weer om te gaan vissen. na 5uur met de brommer na Bruinisse lekker koel onder weg . onder was me been nat en jawel me fles zat een gaatje in dus omdraaien, zodat ik nog wat over had gelukkig nog een fles reserver. aan gekomen was het water aan het zakken dus eerst de paraplu opzetten.

Jan aan Bruinisse

en toen zag ik me maat aan komen de schipper waar we graag mee praat.

Jan aan Bruinisse

ik had beet 8.30 mis. om 13.20 de eerst geep foto 3 van 46 cm.

Jan aan Bruinisse

de rest kom hier na. zo dit zijn de twee gepen die ik gevangen heeft hoja me broer kon niet mee , omdat hij in de lappenmand zit met zijn voet beterschap nico.

Jan aan Bruinisse

er komen meer dagen dat we samen weg kunnen en dan met veel verslagen, hier op

afzender jan de strandjutter .

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 4, 2015

  Antwoord

  Hey Jan,
  erg grappig omschreven, zo hebben we ze graag!
  Gaat wel eens tijd worden, dat jij een recordgeep gaat vangen, je verdiend het, als je er zoveel tijd insteekt.
  Nico beterschap!

  Groetjes Peter

 2. zeehondetemmer > juli 4, 2015

  Antwoord

  Hallo Jan.

  leuk leuk verslag van je alweer en met leuke
  foto’s er bij. En zo te zien vang je nog steeds geep en nog geen makreel. Maar ik heb zoveel tijd niet om met je mee te gaan maar dat komt nog wel goed met mij.Hoop dat jij ook een grote geep vangt en Peter een leuke reactie van je op Jan zijn verslag.

  Groetjes Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *