Home Gastvissers Hugo, strandvisserij Domburg

Hugo, strandvisserij Domburg

Advertenties

Hallo Peter,

Donderdag 6 aug. een nachtvisserij geplant te Domburg. Om 19u mijn aas opgehaald bij de bekende familie Dixhoorn te Yerseke. Door de vele vakantiegangers en het goede weer zou het aan het strand toch druk zijn en besloten om eerst een lekker bakje kibbeling te gaan eten met een gekoeld biertje erbij. Om 21u aangekomen op de stek en alles klaar gemaakt en tegen 21u40 waren we aan het vissen.

Hugo, strandvisserij Domburg

Ik vang eerst een paar kleine botjes maar daar blijft het bij en het is ondertussen 23u en laag water .Rond middernacht vang ik mijn eerste tong 15cm alle begin is moeilijk hé! maar ik moet weer ver werpen want op de korte afstand beweegt er niks. Rond 1u beginnen ze plots te bijten ik vang 2 doublets achter elkaar deze keer 4 maatse dit geeft de mens moed.

Hugo, strandvisserij Domburg

Hugo, strandvisserij Domburg

Maar dan is ineens het groen weer overvloedig aanwezig shit!! maar de vis blijft aanwezig maar ik moet wel mijn spieren laten werken.

Hugo, strandvisserij Domburg

Hugo, strandvisserij Domburg

Hugo, strandvisserij Domburg

Ik neem een goede raad van Peter in beraad en besluit om 2 reserve onderlijnen klaar te leggen zo kan ik het groen verwijderen terwijl ik verder vis. Ik vang in totaal 18 tongen en 5 botten, rond 3uur valt de beet totaal weg en neem ik het besluit om te stoppen.

Hugo, strandvisserij Domburg

Hugo, strandvisserij Domburg

Ik neem 14 maatse tongen (tussen 24 en 30cm) mee en 1bot voor mij kleine vriend.

Groetjes Hugo

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo, Topper!
  Wat kan ik nog meer zeggen? Jij hoeft van niemand meer iets te leren, jij begrijpt het tongvissen voor 300% en dat komt terug in de vele doubletten, nu nog een keer een triplet, zou ik fantastisch vinden voor jou, Hugo!
  Krijg toch onderhand zelf ook weer eens zin, al zit mijn vriezer vol, gauw een hoop vis eten!

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hoi Hugo .

  Dat is een super vangst daar zou ik voor tekenen en eigenlijk in een paar uur,dat is nog de moeite om het over te doen en nog wel in Domburg het is wel een eindje tippelen maar dan heb je ook wat he. Veul groetjes Jack.

 3. Nico > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hoi Hugo. Met zoveel mooie tongen kan je mee thuis komen en Jij heeft ook een mooi verslag er van gemaakt en met leuke foto’s van de Tong.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Gino > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hoi Hugo,

  Mooie verslag.
  Een prima vangst dat is zeker en alles netjes op de gevoelige plaat vast gelegd.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 5. Eldert > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Ha Hugo
  Wat een nacht man. Dat noemen ze nou nuttige vrijetijdsbesteding. Dat zijn er met een gouden randje. En ook nog de tijd er voor genomen om mooie foto’s erbij te maken. Mooi.
  Groeten Eldert

 6. ies > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo,
  top man, zo te zien hard werken, maar het loon naar werken is er dan ook naar. Een mooi verslag en dito Foto’s geeft het resultaat mooi weer. Dat er maar meer van die mooie nachten mogen volgen.
  Groetjes Ies

 7. Rob > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo,
  Wat een prachtige vangst en mooie foto’s.Dat is ouderwets genieten,klasse.
  Groetjes Rob,

 8. Stefan > augustus 8, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo, dat is super gedaan zeg, het harde werken wordt wederom beloond.
  Wat moet dat een genot zijn met zo’n lekker weertje vanaf het strand je vangst bijeen te sprokkelen.
  Groeten, Stefan

 9. hugo > augustus 9, 2020

  Antwoord

  Aan alle vis vrienden!!! want zo begin ik ons kliekje van een man of 9 te noemen hoor, bedankt voor de fijne reacties op mijn verslag.Domburg is een paradijs om te vissen maar ge moet er wel wat voor over hebben hé! Rammelende toppen voor iedereen.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *