Home Gastvissers Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Advertenties


Hoi Peter,

Hier mijn foto – en vangstverslagje van ons gezamenlijke vissessie in Zoutelande.Hoewel gezamelijk ?, het was meer een one man’s show van jouw zijde .

Maup en Peter in Zoutelande

De twee gevangen scharren van mij staan in schril contrast met het aantal dat bij je in de emmer zat.Toen ik op weg was van Papendrecht naar Zoutelande leek het redelijk droog te blijven maar zoals je weet begon het te regenen op het moment dat we uitstapten en het is tot op dit moment nog niet gestopt.Je bent zeker wel blij dat je als eerste een postzegel van een tarbot ving voor op de kerstgroet.

Maup en Peter in Zoutelande Maup en Peter in Zoutelande Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande Maup en Peter in Zoutelande

Het was slecht weer ,maar het voordeel daarvan was dat er dan ook geen andere vissers op het strand aanwezig waren,althans niet voor 12:00 want toen kwam de de hele visvereniging van West-Kappele aanstampen met zijn zestigen.We waren compleet ingesloten, alle vakken links en rechts werden gevuld,maar ze waren zo beleefd om uit ons gereserveerde vak weg te blijven.Toen ik om een uur of 3 een praatje ging maken met een ex-bestuurslid die in de palen hing vertelde hij dat er bij aanvang van de wedstrijd een redelijk visje gevangen werd, maar dat het nu een beetje over was.

Maup en Peter in Zoutelande

Ik was daarom ook verbaast dat jij de doubletten en tripletjes er vrolijk bleef uithijsen.

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Maup en Peter in Zoutelande

Je hebt me een mooi vislesje gegeven,Het is jammer dat ik zoveel onderlijnen verspeeld heb,anders had ik er vast nog wel wat bij gevangen.Ondanks het slechte weer wil ik je toch bedanken voor de mooie dag, het aas en je onderlijnen .

Henk bedankt je nog voor de flinke portie vis,helaas heb ik nog vergeten hier een foto van te maken.

Groetjes Maup.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 23, 2012

  Antwoord

  Hoi Maup,
  ja was balen voor jou, dat vastzitten, wat je er normaal nooit doet!
  Ook mijn onderlijn hielp er niet aan, omdat je die ook meteen kwijtraakte.

  Ik heb de opmerking van jou, dat ik fotogeniek ben, maar in het echt lelijker, in het logo verwerkt, omdat ik die zo leuk vond van jou, lachen man!

 2. Werner R. > december 23, 2012

  Antwoord

  Hey Maup,

  Een vershrikking dat vaszitten iedere keer he…
  Bij onze laatste vissessie daar zat Patrick ook ieder keer vast, ik vermoed dat de afstand die hij gooit waarschijnlijk precies op een kleirand is.
  Jos stond 15 meter van hem vandaan en ik 30 meter(waar Peter stond) en zaten ook nooit vast.
  Bij het binnnenhalen voelden wij na een aantal meters ook die kleirand maar kregen de omderlijn (omdat we waaschijnlijk een aanloop hadden) iedere keer er overheen.
  Ik denk dat Peter die rand ook wel goed voelde?
  Verder leuke foto’s en visles zou ik het niet noem eerder een “pechdag”!

  Groetjes Werner R.

 3. maup > december 23, 2012

  Antwoord

  Hoi Peter en Werner,

  Op een foto zie je geen diepte vandaar dat je goed overkomt,Haha.En Werner het was inderdaad zo dat ik constant op de kleirand vastzat,maar gelukkig ving ik nog een onderlijn terug met schar(retje).

  Groetjes Maup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *