Home Gastvissers Ies, grondels, grondels en nog eens grondels

Ies, grondels, grondels en nog eens grondels

Advertenties

Het werd mooi weer dus stoute schoenen aangetrokken en samen met mijn jongste zoon naar de waterkant.
Dit keer naar het ondiepere stuk en vissen met mooie kweekzagers en 50 pieren van Naturel hengelsport dank voor de top kwaliteit
Dit werd de eerste keer voor de jongste om met strand hengels te vissen en dat was dus even wennen, dus ging voor al hem te laten vissen en ik het materiaal verzorgen.
Van af de eerste ingooi op de korte ingooi, zeg maar 50 meter, rammelende toppen  de hengel wat verder was de beet minder, dus daar mee gaan zoeken welke afstand wat op zou brengen.
Op pakweg 70 meter begon hier ook de beweging op de toppen zo hebben wij een paar uur heerlijk in het zonnetje vertoefd.
20240504_121324.jpg
Helaas werd er toen achter ons een geluid installatie opgebouwd en gingen een paar mensen lofliederen naar de hemel zingen en ik moet zeggen de jonge dame had een zangstem ..maar de man pfff die kon geen toon houden. dus of de vis gevlucht was of in adoratie vlak onder de kant was komen luisteren God mag het weten de beet was gestopt dus zijn wij ook maar gevlucht.
Gisteren zijn wij nog een paar uurtjes naar het hoofd gegaan daar is het wat dieper, maar het resultaat was het zelfde echter nu kwam er ook een tweede vissoort aan de kant een heuse paling uhhh
Was een 1 jarig aaltje met haak voor in de bek en die de lijn droog gehouden heeft. De overige vissen waren dus Grondels, grondels en zwartbekgrondels
We hebben geen last van krab gehad en beet genoeg gehad dus laat het mooie weer maar komen.
Groetjes Isaac

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter > mei 6, 2024

  Antwoord

  Ha Ies, weer een bericht van jou, hartstikke mooi man!
  Hopelijk trekken de vangsten snel weer aan, en word het wat lekkers voor de pan, de volgende maal.

  Grtjes Peter

 2. Martijn Boone > mei 6, 2024

  Antwoord

  Hoi Ies, wat lekker dat je weer aan de waterkant gezeten heb! Geen pan met vis helaas maar hopelijk is de tong weer snel vangbaar! Ik kan niet wachten om te gaan… Zal ook zeker geen maand meer duren. Weet nu hoe en wat en waar ik moet zijn dankzij vriend Eldert. Groetjes Martijn

 3. Leen > mei 6, 2024

  Antwoord

  Hoi les
  Hengel uitgooien met mooi weer is nooit verkeerd
  Zeker als je met je zoon gaat
  Ook al vang je niks is het toch genieten
  Groetjes.leen

 4. Nico > mei 6, 2024

  Antwoord

  Hoi Les. Leuk dat je met je zoon gaan vissen en die zal ook wel de smaak te pakken krijgen denk ik.. Leuke foto’s genomen en jammer dat het allemaal Grondels waren. En ook daarvan een mooi verslagje van je vis trip gemaakt. succes voor de volgende sessie toegewenst.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 5. Eldert > mei 6, 2024

  Antwoord

  Ha Ies
  Ga je die grondels ook fileren?
  Dat was jij toch die dat dan gebruikte om op de zeebaars te vissen? Nou dan snap ik het dat je leuk gevangen hebt . Laat die baarzen maar komen. En heel veel tongen ook graag . Ik krijg visdrang namelijk.
  Groet Eldert

 6. ies > mei 6, 2024

  Antwoord

  Hey Eldert, ja ben er toen speciaal voor op uit gegaan. Het was natuurlijk leuk elke ingooi beet te zien, maar was er nu niet op uit voor de grondels vandaar ook maar 2 foto’s en dat alleen omdat die ene wat groter was. alles ging weer terug want heb nog genoeg gezouten filetjes voor deze zomer, we lezen graag jullie resultaten op de tong. Zodat wij ook weer hoop hebben

 7. Henry > mei 6, 2024

  Antwoord

  Hey Ies,
  Ook voor mij is de tijd van m’n fietske versieren met Koningsdag voorbij😂De vangsten zijn nog steeds bedroevend slecht dus ben ik met m’n buske naar de Duitse Eifel getuft, ook hier was de temperatuur nog niet klaar voor de vakantiesfeer, een voordeel ik behoefde m’n 🍺🍺niet te koelen 👍Ik denk dat iedereen zit te wachten op een mooie baars en de komst van de tong doch de berichten zijn helaas anders. Ik wens je bij je volgende visserij geen grondels en/of 🦀maar ‘n lekker maaltje verse panvis 👍
  Groetjes, Henry

 8. Hugo > mei 7, 2024

  Antwoord

  Hoi Ies,
  Leuk dat je met je zoon aan de waterkant hebt gestaan om een visje te verschalken. Op zo’n moment is het genieten en leute maken het belangrijkste. Die zwartbekgrondels zijn soms een echte plaag, maar de toppen bewegen wel. We zullen nog wat geduld moeten hebben voor een maaltje tong, als die er komt hè. Voor de volgende trip veel succes toegewenst.
  Groetjes Hugo

 9. Jack jozen > mei 8, 2024

  Antwoord

  Hoi Ies .
  Hallo Ies ik heb steeds gedacht dat Ies iemand was van mijn leeftijd nu zie ik een jong iemand met een rode baard niet verwacht.Maar nu de vangst jammer dat de bedoelde vis niet thuis was ja die grondels is een plaag alleen aan de kust word al goed mijn favoriete vis Bot gevangen en zeebaars hopelijk trekt het binnenkort in de waterweg de vangsten ook aan maar wel super dat dit samen met je zoontje kunt doen niks mooier dan Vader en Zoon.
  Heel veul groetjes Jack.

 10. ies > mei 10, 2024

  Antwoord

  Heren bedankt weer voor de top reacties en mocht ik weer zo’n dag met grondels mee ga maken ga ik ze toch bewaren, ze schijnen prima te smaken uit de frituur.
  Groetjes ies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *