Home Gastvissers ’t Dobbertje met de Marie Louise op anker

’t Dobbertje met de Marie Louise op anker

Advertenties

Hoi Peter hier weer een verslagje van gisteren.

Vissen met Northseacharters op 12 october met Visclub ’t Dobbertje uit Bergen op zoom. Nadat we ons 55 jarig bestaan op 27 september uitbundig gevierd te hebben keken we weer enorm naar onze volgende sessie Met de Marie louise.op 12 october Zoals altijd neem ik een dag van te voren contact op met de geweldige schipper Ludo. Ludo zei dat de vangsten op dit moment niet al te geweldig zijn . Toch zijn we vol goede moed naar Neeltje Jans gereden . Tot onze grote verbazing lag Ludo nog niet aan het steiger geen paniek hij zal zo wel komen en ja hoor Ludo kwam naar binnen net terug van een tong sessie. Onze bedoeling was om naar de Meerkerk te gaan maar Ludo zei dat de schar vangsten daar op het moment zeer matig waren. We besloten om het aan Ludo over te laten. Aan gekomen op de eerste visstek werd er hier en daar wel een visje gevangen maar We zagen aan Ludo dat hij niet tevreden was.

We besloten om te gaan verkassen we zijn richting west Kapelle gevaren eigenlijk was het ook maar gokken. De stroom was er al zo goed als uit maar begonnen meteen te vangen geen slecht teken dachten we. De vloed kwam er in en de eerste grote botten melden zich en geen kleintjes ook allemaal zo tussen de 30 en 35 cm zo ook een van 44 cm.

We vingen gewoon goed ook de scharren lieten zich zien allemaal bovenmaatse zo ook mooie tongen. Toch negen stuks aan boord.

We hebben tot half vijf gevist en besloten om weer naar binnen te varen wat hebben we weer genoten met mooi weer en een goede vangst. Ludo zijn boot gaat er nu uit voor een stevige op kap beurt onze volgende sessie is op 6 december. Tevens hebben we de Marie Louise zeven keer geboekt voor 2015. Onze dank Ludo voor weer zeker een gezellige dag en goede vangst.

Groeten Hans de Bruijn

Visclub T’Dobbertje uit Bergen op Zoom

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 14, 2014

  Antwoord

  Hoi Hans en de rest, een hele mooie visserij gehad!
  Ben jaloers!
  Jij zelf had er niet zoveel Hans, whahaha.
  Groetjes Peter

 2. hans > oktober 14, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter bedankt voor het plaatsen ziet er weer goed uit ik had zeker niet de meeste vis maar toch wel een lekker maaltje hoor.
  groeten Hans

 3. zeehondentemmer > oktober 14, 2014

  Antwoord

  Hoi Hans en de andere mannen.

  Het is toch niet zo slecht gegaan met vissen en dan mooie scharren en botten en ook tong gevangen. Trouwens ook mooie foto”s gemaakt
  van de mannen.

 4. Werner > oktober 14, 2014

  Antwoord

  hey Hans,

  leuke visserij gehad en vooral de verschillende soorten is leuk deze tijd van het jaar.
  Blijft een goed schipper die Ludo he!

  Groetjes Werner.

 5. Dries > oktober 15, 2014

  Antwoord

  Top Hans en Peter weer mooi gevangen en een mooi verslag !!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *