Home Gastvissers Kevin, vissen in de Waterweg

Kevin, vissen in de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter Gisteren wezen vissen in Waterweg .

Thuis vertrokken om 16.00 uur uit wuustwezel. Aangekomen om 20.00 uur .autostrade afgesloten en dus heel veel file . Was eergisteren zagers gaan kopen hij hiekima in kapellen . Dit was bij aankomst zo goed als dood en plat . Dus aangekomen op onze plaats waren de beste plaatsen al ingenomen door mede vissers ze vingen zeer goed. Wij zelf vingen 8 olie tongen en 4 palingen rond 1uur gestopt en terug naar huis gereden .

Groetjes

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 25, 2020

  Antwoord

  Heu Kevin. Olietongen? Hoe zien die er uit?

  Groetjes Peter

 2. ies > juni 26, 2020

  Antwoord

  hoi Kevin,
  Ondank het slechte aas toch leuk vis en tja, 40 tot 50 jaar geleden, met nog de tankercleaning in Schiedam was de Waterweg een open riool en smaakte alle vis naar olie, in ieder geval de platvis nu is dat gelukkig niet meer het geval( tip; tong in boter bakken)
  Groetjes ies

 3. Gino > juni 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Kevin,
  aas beter in een koeltasje steken en al zeker met dit weer! Hielkema een topkerel en die ziet er al 40j hetzelde uit vind ik , haha. Toch nog een mooie vangst ondanks het aas.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 4. Nico > juni 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Kevin. Jammer dat het aas er niet best uit zag maar toch nog Tongen en Paling er mee gevangen.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 5. jack Jozen > juni 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Kevin.

  Hoi Kevin ja platte zagers vangen meestal goed,en ik bak mijn tong ook wel eens in de olie maar dan moet je wel de goeie hebben Ha. groetjes Jack.

 6. Henry > juni 26, 2020

  Antwoord

  Hey Kevin,

  De visdag beginnen met file en aas dat op sterven na dood is klinkt niet optimaal om je visdag mee te beginnen. Ondanks dit toch nog ’n paar maaltjes tong en paling kunnen haken,Chapeau!!! Smakelijk eten en ’n goede vangst bij je volgende vissessie.

  Groetjes, Henry

 7. hugo > juni 26, 2020

  Antwoord

  Hé Kevin,

  Toch goed vis gevangen daar aan de waterweg ondanks het platte aas!!Ik moet Gino wel gelijk geven(bij dit weer het aas in koelbox steken) heb zelf meerdere malen aas opgehaald bij Rik van Hielkema en dat was altijd dik in orde.Succes bij je volgende trip.

 8. kevin > juni 30, 2020

  Antwoord

  hoi beste medevissers

  beetje rechtzetting van mij die olie moets mooie zijn heb het geschreven met mijn gsm . en inderdaad het aas is normaal zeer goed bij hielkima ? ondanks het te bewaard te hebben in de koelbox toch dood . beetje pech maar er toch een mooie dag van gemaakt . volgende week weer terug

  Vang ze medevissers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *