Home Gastvissers Ies, stek uitproberen

Ies, stek uitproberen

Advertenties

Vanavond dan eindelijk proberen mijn aas op te maken, de keuze viel op de Wilhelmina haven, wanneer er geen wegwerkzaamheden zijn 10 minuten lopen vanaf mijn huis. Ik had de hoop op de jackpot, het zal je maar gebeuren op 10 minuten afstand de ideale tongplek te vinden.

Ies, stek uitproberen

Ies, stek uitproberen

Goed ik ga nachts wel ergens anders van dromen. Om een lang verhaal wat korter te maken de feiten op een rijtje, ik had aan 6 zagers genoeg gehad van half 7 tot 10 uur gevist, 3 x beet eerste zal wel lijn zwemmer geweest zijn(alle aas zat er nog aan) half 9 een goede paling, leuke sport maar daar kwam ik niet voor(70)cm.

Ies, stek uitproberen

derde beet een schelpdier 3hoekig, aan mijn lijn vast geklemd, Ik geef de gedachte aan deze haven nog niet op maar dan moet ik de andere stek nog kunnen bereiken en dat is nu nog even te zwaar lopen.

Groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 26, 2020

  Antwoord

  Hey Ies, goed bezig hoor!
  Zou wat zijn, een topstek, zowat van uit je achtertuin.
  Misschien later in de zomer?

  Beterschap!

  Groetjes Peter

 2. Henry > mei 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies,

  Een leuk verslagje van je “thuiswedstrijd” Het lijkt me sowieso al fantastisch om dicht bij viswater te wonen en er zal zeker wel ’n visje in jouw regio rondzwemmen.De aanhouder wint, blijf zoeken naar ’n stekje waar de vis wel aanwezig is, goede vangst bij je volgende sessie !!

  Groetjes, Henry

 3. hugo > mei 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Les,

  Wat een luxe om zo dicht bij het water te wonen,ik moet altijd minstens 130 km rijden om aan het zeewater te komen.Het zou natuurlijk een droom geweest zijn om een hotspot dicht bij de deur gevonden te hebben maar ge kent het liedje van Marco Borsato hé mooie dromen zijn bedrog.Maar wie niet waagt niet wint hé succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 4. gino > mei 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Les,

  toch zalig op loopafstand te kunnen vissen, nu de vangsten nog en het kan niet beter dan !

  grtjs
  Gino

 5. ies > mei 26, 2020

  Antwoord

  ja heren mij hoor je niet klagen en ik denk dat die hoek waar ik nu zat te veel verzand is doordat ze dijk een meer natuurlijke uitstraling wilde geven,alle keien er uit en zand en klei ervoor in de plaats, vind ik prima hoor, maar wordt even zoeken nu

 6. jack Jozen > mei 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Les
  Wat een mooi verslag dat je vanuit je bed kunt schrijven alleen jammer dat de vis niet thuis was de volgende keer je bed uit en net naast de zandplaat gaan vissen .veul groetjes Jack.

 7. Nico > mei 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Les.Wat maakt je dat nog mee dat je lekker dichtbij huis kan gaan vissen en later de grote Tongen misschien kan gaan vangen daar.toch er lekker op uitgeweest en dan nog wat vangen. Hopelijk de volgende keer meer vis naar boven halen.

  Groetjes de Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *