Home Gastvissers Kees Bolier, aan de waterweg

Kees Bolier, aan de waterweg

Advertenties

Dinsdag 14 Oktober

Waterweg voor beginners,

Beste medevissers ik kijk al enige tijd op website van Peter en heb hier al veel geleerd van Peter en andere vissers over vissen in de Waterweg en vistechnieken, alvast hiervoor mijn dank aan iedereen en in het speciaal Peter voor het reageren op mijn mails.

Nu Dinsdag was mijn derde poging op de waterweg, de eerste 2 zal ik maar zeggen dat ik al heel wat materiaal verspeeld heb en mijn richtingsgevoel was na 6 jaar niet gevist te hebben niet meer zo best.

Na wat tips van Peter en het gebruik van Google Maps een stek gevonden en hier Dinsdagavond naartoe gereden, ik was van plan om van hoog naar laag te vissen.

Bij de stek aangekomen rond negen stonden er nog 2 vissers een eindje terug (henk en theo mischien)aangezien deze weggingen rond half 10, enfin zo snel mogelijk de hengel in het water en schuilen onder de bomen dan maar want het regende flink, na 5 minuten kleine tikken op de top en het eerste gulletje was een feit net 30 cm

Kees Bolier, aan de waterweg

Dus te klein netjes terug gezet en gelijk de hengel weer terug in het water eigenlijk ging het de hele avond zo door vaak doubletten en zelf tripletten met klein spul gulletjes en steenbolken.

Kees Bolier, aan de waterweg

Kees Bolier, aan de waterweg

Ik heb 1 hele mooie beet gehad alleen deze is vastgezwommen tussen de stenen, dit had ook mede te maken met mijn molen denk ik die is zo goed als vastgelopen tijdens deze actie, dus deze week maar even op zoek naar een nieuwe molen, als jullie suggesties hebben hoor ik het graag

Dus al met al veel gevangen maar niks om mee te nemen, volgende keer wil ik het ergens proberen iets verder van de vaargeul af maar ik moet zeggen dat dit een goede bevisbare stek was ik heb maar 1 onderlijn verspeeld.

Peter nogmaals bedankt jouw website heeft me na lange tijd niet gevist te hebben enthousiast gemaakt om weer te gaan vissen, aangezien mijn vader vroeger de drijvende kracht was van mijn vissessies en die helaas 6 jaar geleden overleden is ben ik blij dat ik jouw website ben tegengekomen om weer te beginnen.

Tot de volgende sessie dan maar

Kees Bolier

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 17, 2014

  Antwoord

  Hoi Kees,
  een erg leuk bericht!
  De tongen en grotere gullen komen vanzelf en zo niet, wil ik graag een keer met je samen gaan, maar dat zal waarschijnlijk niet meer dit jaar zijn.

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > oktober 17, 2014

  Antwoord

  Hoi Kees.

  Blij dat je de website van Peter heeft gevonden en dan ook al een berichtje heb geplaatst. De volgende keer meer succes aan de waterkant en ook mooie foto”s genomen en een leuk verslag van je.

  Groeten Nico

 3. strandjutter > oktober 17, 2014

  Antwoord

  Zo cees :de eerste verslag is binnen op deze site en ja wat klein spul maar dat zal straks
  beter worder als je meer gaat vissen aan de waterweg met peter erbij zal het wel lukken sucses.
  gr jan

 4. Simon ( Scheveningen ) > oktober 17, 2014

  Antwoord

  Hoi Kees,

  Welkom en leuk dat je ook meteen een verslag met foto’s op de site hebt gezet. De vangsten vielen wellicht iets tegen maar het kan ook slechter. Maar, wat Peter ook al zei,de tongen komen heus nog wel en de gul zit er ook aan te komen.
  Succes en groetjes,
  Simon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *