Home Gastvissers Ies, vissen aan de Waterweg

Ies, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hallo Peter en andere heren en dames,

U weet het al als ik begin met…. Het was schitterend weer. Ik liep richting de sluis, en zag het al ,helemaal vol met auto’s, dan maar naar een ander diep stuk. Om half 2 gingen de beaasde haken het water in en de plezier boot , waarvan ik dacht dat hij langzaam voer pakte nog net mijn 2 lijnen mee. Net op het moment dat ik de heren die in de boot zaten, luidkeels bedankte, schoten beide lijnen zonder schade weer los, pfff dat scheelde weer effe. Af en toe wat flauwe tikjes lieten mij zien dat het afhaalcentrum geopend was en toen de tikjes stopte ging ik mijn aas maar verversen en dat was nodig want er waren kale haken. Dit ging door tot kwart over 2 , toen kreeg ik een bekende rammel, ik zei dan ook ff wachten jongens ik heb effe sjekkie pauze, ik hoorde ze denken( pffff wat is dat tegenwoordig toch dat ik denk dat ik die vissen hoor denken) Je liegt het, je rookt al jaren niet meer. Maar goed het hielp niet het was slechts een tongetje van 23 cm.

Ies, vissen aan de Waterweg

Ik was laatst al een stukje lijn kwijt geraakt en gooide met een briesje vanuit de rug NW 3 mijn hele spoel leeg. Op zich niet zo erg, maar met de verhalen die er de laatste tijd rond gaan, van gevangen en verspeelde meervallen van boven de meter heb ik toch liever wat speel ruimte, dus die hengel werd de dicht bij hengel, maakte verder niet echt veel uit wat de vangsten betreft, hoewel ik de rest van de vis op de verweg hengel ving. Om vier uur ving ik nog en steenbolkje , die had ik hier nog nooit gezien.

Ies, vissen aan de Waterweg

Om vijf uur dacht ik waar blijft mijn kouwe klets en om zes uur kwam er weer een botje boven die de opdracht kreeg meer te eten zodat hij volgend jaar met de grote mensen mag meedoen.

Ies, vissen aan de Waterweg

Ies, vissen aan de Waterweg

Dus her u leest het al. Het was schitterend weer.

Groetjes en rammelende toppen toegewenst.

Ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 3, 2020

  Antwoord

  Hey ies, het belangrijkste is dat je met lekker weer van onze gezamelijke hobby kan genieten en nog een visje hebt gevangen ook!
  Steenbollekjes zitten er ieder jaar volop, maar nooit zo vroeg, komt normaal juist voor de wijting, ik weet niet op deze plaats, maar een km terug volop.

  Groetjes Peter

 2. ies > augustus 3, 2020

  Antwoord

  goedemorgen peter, nee steenbolk nooit gezien vanaf oktober is het hier altijd Wijting en Gul bal
  groetjes Ies

 3. Nico > augustus 3, 2020

  Antwoord

  Hoi Les. Als was het niet veel met de vangsten maar met dit Weer is het ook lekker om aan de waterkant te zitten. Jij heb toch in ieder geval wat gevangen en daar een verslagje van gemaakt met foto’s.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Nico > augustus 3, 2020

  Antwoord

  Hoi Les. Als was het niet veel met de vangsten maar met dit Weer is het ook lekker om aan de waterkant te zitten. Jij heb toch in ieder geval wat gevangen en daar een verslagje van gemaakt met foto’s.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. hugo > augustus 3, 2020

  Antwoord

  Hallo Ies,

  Vis of geen vis als ik jou daar zo zie zitten mis je enkel nog een koel drankje zou ik zeggen!!Toch wat vis gevangen en een leuke dag beleefd daar gaat het tenslotte toch om!Geluk dat je uw 2 lijnen niet verspeelt hebt want met zo een invaar kan je gans je boeltje kwijt zijn,niet de eerste die dat meemaakt.Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 6. Eldert > augustus 3, 2020

  Antwoord

  Ha Ies

  Wie krijgthet nou voor elkaar om vis te verleiden maar Ies die doet het toch maar.
  Lekker bezig geweest man.
  Groet Eldert

 7. Stefan > augustus 3, 2020

  Antwoord

  Hey Ies, mooi verslag en foto’s weer. Haha, fantastisch geschreven weer. Je maakt er weer een prachtig romantisch verhaal van en zo krijgt een ieder gelijk weer zin om te gaan vissen (het vangen lijkt gelijk wat minder belangrijk)
  Alvast suc6 met de meerval, een beetje dauwpieren eraan rijgen en wie weet…
  Groeten, Stefan

 8. jack jozen > augustus 5, 2020

  Antwoord

  Hallo ies

  Ik ben zo laat met mijn reactie ik had je verslag gemist en dat zou jammer zijn geweest je hebt het mooi beschreven .Dat is echt genieten van zo,n dag dat er zo nog meer mogen volgen en dan ook nog een paar tongen meer.Ja met de lijnen moet je op passen je hebt van die kwallen die kijken nergens na dat had mijn maatje Henry de laaste keer ook,nog heel veul groetjes Jack.

 9. ies > augustus 5, 2020

  Antwoord

  heren dank u voor de vriendelijke reacties
  iedereen rammelende toppen en een maal pan vis toegewenst.
  groetjes ies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *