Home Gastvissers Wim, op de baars, aan MV2

Wim, op de baars, aan MV2

Advertenties

Dag Peter,

Als het goed is ben je weer terug van Denemarken. Ik hoop dat je het leuk hebt gehad en goed hebt gevangen. Nog wat persoonlijke records verbroken misschien??? Naar aanleiding van je onderstaande bericht ben ik afgelopen zaterdag naar de Maasvlakte geweest. De wind was W/ZW kracht 4 á 5 lekker veel branding kortom perfect volgens jou. En je hebt gelijk gehad. Ik heb er 4 uurtjes gestaan een ik had 5 zeebaarzen. 23, 25, 26, 42 en 52 cm. Ik had een onderlijn met 2 wapperlijntjes haak 1/0 maar op de bovenste ving ik niks. Alles zat op de lijn net boven het lood. Jammer dat ik weg moest want het water begon net op te komen dus er had meer ingezeten. Bedankt voor de tip dus. Volgende keer pak ik 1 extra lange wapperlijn met impact shield. Naar aanleiding van je onderstaande bericht deze reminder voor de tong. Alle tips zijn trouwens welkom. Je zal het wel druk hebben met alles dus ik wacht het rustig af.

Groetjes Wim

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 10, 2015

  Antwoord

  Hoi Wim,
  wat leuk om van jou, na onze mailing een vangstbericht te krijgen!

  Nou hopen, dat de tong ook een suc6 gaat worden!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *