Home Gastvissers Ies, zagers op maken

Ies, zagers op maken

Advertenties

Afgelopen zaterdag zou het mooi weer en weinig wind zijn, dus erop uit samen met mijn moppie ( zij verzorgde de Foto’s) . We wilde beginnen op slag Maasmond, bij die heerlijke Hamburgers. Dat we er aankwamen was er weinig wind, ligt van uit het Oosten. Hengels klaar gemaakt met jojo systeem en een grote zager op de kleine gul haak.
DSC03664 (Middel) (1).JPG
De wind begon te ruimen naar noord en eigenlijk was het toen al niet leuk meer, wilden we het niet koud krijgen moest de auto als windscherm voor mijn snufferd gezet worden nah was niet te doen.
Pffff ik hoor jullie al denken wat een visser van de koude grond pfff. Maar die hengels zijn maar rekwisieten voor een dagje genieten bij het zilte nat en met die aantrekkende wind was er daar geen sprake meer van. Toen dan bij het indraaien beide hengels muurvast zaten was de lol er echt af. Dus inpakken en naar het Beer kanaal, dan kun je naast de auto zitten, mooi windscherm. Eerst maar even met 1 hengel want de wind van opzij met een windkracht 5 is niet echt optimaal te noemen. Grrrr wat was ik jaloers toen ik de foto’s van Stefan zag van HvH als een spiegel grrr
DSC03697 (Middel).JPG
Na een kwartier aas controle en ja hoor, muur vast. Toen was voor mij de lol er af, de hengel ingepakt  en de dag verder doorgebracht achter het windscherm en van het zonnetje genieten.
Vandaag dan maar de rest van de zagers opgemaakt, zij roken wat bedenkelijk en ze waren aardig ingeteerd. De wind schommelde wat tussen Oost en Noord dus op het oude Gusto terrein, kon je goed zitten. Je kunt er weer met de auto komen, maar of je het zou willen na het lezen van dit verhaaltje betwijfel ik. We zaten er omstreeks 11 uur nadat ik met de onderkant van de auto een steen geraakt had en de auto het even niet deed is het toch nog wat betreft de auto goed gekomen.