Home Gastvissers Ies, zomervis gearriveerd

Ies, zomervis gearriveerd

Advertenties

Hallo Peter en andere geïnteresseerden.
De kriebels werden toch langzamer hand te veel en ondanks dat er balletje trap (en wat er meer geraakt werd) op tv is toch even een onsje kweek gehaald.
Ik zal het dit keer kort houden.
Om 14 00 uur was ik aan de water kant, inmiddels gehoord dat er zeebaarzen en tong gevangen werd dus met goede moed begonnen, tot 1445 uur kale haken zonder stootjes of trillingen te zien en toen kwam de eerste beet wat een botje opleverde. De beet ging redelijk door tot 1530 uur waar bij ik ook 1 tongen klap had deze voelde leuk zwaar aan( mijn rug had er andere gevoelens bij) echter deze loste halverwege, mijn rug blij, ik wat minder. Tot 1600 blijven zitten zonder verder beet te zien terwijl het aas eraan bleef. voor de echte vissers onder ons weet ik vrijwel zeker dat er vis te vangen is. maar ik ging naar huis om toch maar verder naar het trappen te kijken.
Heren ga er op uit ze zitten er

Groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

14 reacties

 1. Fishguppy > juni 20, 2024

  Antwoord

  Hoi Ies, bedankt voor dit bericht, ik sta morgen voor een weekje vakantie, maar daarna ga ik proberen het nachtvissen weer op te pakken, indien de thuis situatie het toelaat.
  Je bent een kanjer!

  Grtjes Peter

 2. ies > juni 21, 2024

  Antwoord

  Peter, er wordt gezegd dat het eindelijk zomer wordt, dus pak de vakanties wanneer je ze pakken kunt en ik wens je uiteraard er veel plezier bij

 3. Eldert > juni 21, 2024

  Antwoord

  Ha Ies
  Bedankt voor je informatie. Het liefst zou ik vanavond m’n hengels pakken en er op uit gaan. Maar ja , we zijn de benedenverdieping aan het opknappen en dan moet je wel eens prioriteiten stellen. Maar snap je , ik sta compleet droog , dit jaar alleen nog maar de federatieve meegevist en voor de rest nog geen keer naar de waterkant geweest. En dan te bedenken dat het jaar al bijna voor de helft om is.
  Groeten en hopelijk lezen we heel snel weer wat nieuw visserslatijn van je .
  Eldert.

 4. Nico > juni 21, 2024

  Antwoord

  Hoi Les. Leuk dat je een verslagje heb ingestuurd van je korte vissessie. Volgende keer succes toegewenst aan de waterkant. En Peter een heel fijne Vakantie ook toegewenst .

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 5. Leen > juni 21, 2024

  Antwoord

  Hoi.les
  Eindelijk iemand die het voortouw neemt om proberen een visje te vangen
  Maar het is nog steeds pet
  Ikzelf kan het ook nog niet opbrengen om het te gaan proberen
  Alles wat je leest is diep triest
  Groeten.leen

 6. Jack jozen > juni 21, 2024

  Antwoord

  Hoi Ies
  Nooit geschoten is altijd mis mooi toch dat jij het voortouw hebt genomen met een verslag. Ja hopelijk begint nu de zomer vis het zou tijd worden voor ons Henry en ik zal het nog wel een paar weken duren voordat er een verslag komt Henry zit in de lappenmand en voor mij zelf vind ik de afstand om alleen te rijden te ver . Jammer dat de grote aanbeet halverwege loste die had de middag goed kunnen maken .
  Heel veul groetjes Jack.

 7. ies > juni 21, 2024

  Antwoord

  hey Jack, spijtig te horen dat het met Henry minder gaat, langs de weg dan ook beterschap toegewenst
  groetjes ies

 8. ies > juni 21, 2024

  Antwoord

  Hoi Leen, ja het is nog niet top was driekwartier leuk beet met een paar lossers, dus zal wel aan mij gelegen hebben, maar de zomer komt eraan en mijn moppie wil ook weer bootjes kijken, dus ik zal er ook verder aan moeten geloven.
  groetjes ies

 9. ies > juni 21, 2024

  Antwoord

  groot gelijk Eldert en uh sorry dat ik je lekker heb gemaakt, maar erkomen mooie dagen uh cq nachten aan
  groetjes en uhhhh werk ze

 10. Nico > juni 21, 2024

  Antwoord

  Hoi Henry. Alvast heel veel beterschap toegewenst aan die kant daar. En hopelijk zeer snel met je makker Jack lekker aan de waterkant vissen.

  Groetjes. De Zeehondentemmer.

 11. Henry > juni 21, 2024

  Antwoord

  Hey Ies,
  Goed om te horen dat er in het vele bruine regenwater toch nog zoutwater🐟 rond rond blijkt te zwemmen. Jammer dat de tong geen zin had om zwemles in je pan te krijgen. Hopelijk komt na de het overdadige regenwater eindelijk de zomer met de 🌞en krijgen de 🐟🐟ook weer zin in zagertjes en vers
  gestoken pieren. Zoals m’n maatje Sjakie al zei, ik zit al zo’n 5 weken te kloten met m’n rechterarm, peesontsteking, ondanks ‘n brace en medicatie helaas nog niet mogelijk om te 🎣 Hopelijk hersteld m’n arm / pols zich snel zodat ik samen met m’n maatje de botten en/of tongen op de kant kan gaan takelen😂Veel plezier en goede vangst bij je volgende visserij 👍
  Groetjes, Henry

 12. ies > juni 21, 2024

  Antwoord

  Dank Henry en beterschap

 13. Hugo > juni 28, 2024

  Antwoord

  Hoi Ies,
  Sorry voor de late reactie, maar beter laat dan nooit hè. Je hebt toch weer aan de waterkant vertoeft, en het weer doen kriebelen bij ons allemaal. Spijtig dat je uw tong rammel niet hebt kunnen verzilveren. Hopelijk is dit het startsein voor de zomervis. Zal de lijnen ook is nat moeten gaan maken, weer veel te lang geleden. Ik begin altijd eerst op het strand, om eens te kijken of daar al wat tong te vangen is. Later ga ik dan richting WW toe, Succes bij je volgende trip.
  Groetjes Hugo

 14. ies > juni 29, 2024

  Antwoord

  Hoi Hugo, altijd leuk om een reactie te krijgen maar zoals Eldert al zegt in het leven moet je altijd prioriteiten stellen en past het bezoeken van Fishguppy daar door omstandigheden even niet bij zal niemand daar vreemd van staan kijken, maar uiteraard bedankt voor de oprechte reactie.
  Groetjes Ies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *