Home Gastvissers Nico en Johan aan Waarde

Nico en Johan aan Waarde

Advertenties

Afgelopen maandag middag hadden wij samen weer gepland om met mekaar weer een keer te gaan vissen. Johan had bij van Dixhoorn het zeeaas besteld en alleen maar pieren en geen kweekzagers. Toen Johan mij eerst had opgehaald tegen 16:00 zijn wij naar yerseke toe gereden. En daar werden wij weer zoals gewoonlijk vriendelijk onthaald door Mvr en Dhr van Dixhoorn en even een praatje mee gemaakt.Hebben wij toen het zeeaas afgerekend en naar de stek toe gereden en dat was weer bij Waarde. Was al vanaf Juli dat wij samen hadden gevist daar en toen wij daar aan kwamen zaten er al twee man te vissen waar wij wilde gaan staan maar je heb veel plek en dus zijn we een eind verder gegaan. Om ons gelukt weer een keer te proberen om een visje naar boven te halen.

Nico en Johan aan Waarde

Toen eerst ene hengel gereed gezet en kort daarna de onderlijn richting het zilte nat toe geworpen .

Nico en Johan aan Waarde

Wij hebben gevist van 17:25 toe en met 21:45 en over de vangsten kan Ik kort over vertellen mij Maat had totaal aan vissen 8 stuks gevangen 7 kleine botjes en een klein wijting.

Nico en Johan aan Waarde

Ik zelf had maar een klein meuntje.En verder wel toch mooie beten gehad maar die niet kunnen verzilveren. Ook was het bladstil en is het daar eigenlijk niet goed maar je staat aan de waterkant en dat doet veel goed. Achteraf is het weer een beetje tegen gevallen maar toch weer onder mekaar plezier gehad en daar teken ik ook hier voor. Ook hebben wij nog een tijdje in de regen gestaan en dat gaven ze helemaal niet af en had hier niks voor bij. Als ik dan het visverslag leest van Peter en Rob omdat die goed hebben gevangen in de waterweg zit ik eens over te denken om de volgende keer in de waterweg te gaan proberen met Jan of Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 3, 2014

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,
  lijkt me idd erg verstandig om eens een nieuwe stek te kiezen!

  Groetjes Peter

 2. Mark > september 3, 2014

  Antwoord

  Hoi Jongens,

  Meestal lees ik lekker rond op de site maar wou toch ff reageren. Afgelopen periode ook veel geweest tussen waarde en ellewoudsdijk.

  Valt me op dat het daar allemaal zo troebel en veel slib is ws dat er daar zeer weinig gevangen word.

  Maar leuk dat jullie er gevist hebben iig ff aan de waterkant geweest.

 3. Werner. > september 3, 2014

  Antwoord

  Hey Nico en Johan,

  Het is zo gemakkelijk he waarde…
  Lekker dichtbij en als je geluk hebt vang je nog een vissie ook maar er zijn inderdaad betere stekken.
  Vroeger heb ik daar best wel wat kunnen vangen maar de laatste jaren is het toch echt achteruit gegaan op deze stek jammer genoeg.
  Misschien ligt het aan het slib wat Mark zegt wie zou het zeggen?

  Groetjes Werner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *