In het zonnetje

Advertenties

Beste visvrienden, enige tijd geleden zijn er door ons enkele prijzen verstuurd en een ervan was voor Henry, alias mijnheer pastoor, vanwege zijn geweldige schrijfkunst, al zijn verslagen lezen als een politiek en erg komisch boek, waarin ook nog soms geweldige vangsten zijn verwerkt.

Zoals je weet moet je met zijn 2 zijn om zo’n geweldig verhaal neer te zetten en dat zou Henry nooit kunnen zonder zijn trouwe maatje Sjakie uit Veldhoven.

Die 2 zijn 4 handen op 1 buik, alletwee even fanatiek, nou eerlijk gezegd, heeft Sjakie zijn hengel al vast voordat ie beet het

Daarom heb ik samen met mijn vrouw besloten om vandaag de postduif richting Veldhoven te sturen en ik hoop dat ze er heel blij mee zijn, want dat verdienen ze beiden in deze moeilijke tijd voor Jack en Tonny. Had het liever persoonlijk bezorgd maar dat zit er voor nu even niet in, begrijpt iedereen wel? Eigenlijk is Jack ook een prijswinnaar!

Geniet er samen van, Tonny en Jack!

Groetjes Marian en Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Nico > maart 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Henry en Sjakie.Alle eerst een prachtig gebaar van Peter en het is jullie van Harte gegund en veel succes er mee. En zie later weer jullie visverslagen verschijnen op de site.
  Goede gezondheid voor beide toegewenst daar en voor alle trouwe schrijvers en lezers.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

 2. Henry > maart 27, 2020

  Antwoord

  Hey Peter,

  Super dat ook m’n vriend en trouwe vismakker Sjakie ook ‘ns in het zonneke gezet word.
  En inderdaad, zonder de aanwezigheid van hem zouden mijn visverslagen ‘n stuk minder leuk zijn.Sjakie is al ruimschoots 50 jaar getrouwd en onder hen heerst nog steeds de “kalverliefde” !! Door de ziekte van zijn vrouw kunnen we helaas weinig visdagjes inplannen.Zeker nu het coronavirus heerst waakt hij over z’n Tonny.Ik hoop van harte dat deze ellende spoedig de kop ingedrukt kan worden zodat we op redelijke termijn toch weer kunnen gaan genieten aan de waterkant!! Sjakie,geniet van je presentje en Peter, heel erg bedant voor dit leuke initatief.

  Groetjes, Henry

 3. Eldert > maart 27, 2020

  Antwoord

  Als ik die prachtige verhalen lees en net als nu er gewoon op zit te wachten , kan ik maar 1 ding zeggen…… van harte gegund. Geniet er van.
  Groet , Eldert

 4. hugo > maart 27, 2020

  Antwoord

  Hallo Jack;

  Dit is je van harte gegunt man,jullie verhalen zouden niet zijn wat ze zijn want jullie vullen elkander aan en dat maakt het alleen maar mooier daar aan het water. ((Mooie gebaar Peter))En hou het gezond iedereen!!!!

  Groetjes Hugo

 5. jack Jozen > maart 28, 2020

  Antwoord

  Hoi Pedro
  Wat was dat een verrassing er werd aan de deur gebeld en er stond een groot wit pakket voor de deur met als opschrift paling rokerij.We hebben van ons leven nog nooit zo,n verrassing gehad.Nieuwsgierig geopend zit er een kilo gerookte Ierse paling in met als afz Peter en Marian ,dat was effen tranen zo super.Ik wist dat hij zelf paling ging roken en hij had het over een postduif maar dit slaat alles, we zijn er zo blij mee ,we hebben er al lekker van zitten smullen.Woorden schieten te kort maar we willen Peter en Marian nogmaals heel hartelijk met heel ons hart bedanken.Heel veel groetjes Tonny en Jack.

 6. Stefan Groenheide > maart 28, 2020

  Antwoord

  Dik verdiend hoor, grote pluim voor dit initiatief!

 7. Geer > maart 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Super mooi initiatief. Zo zie je maar, afstand houden brengt ons dichter bijeen.
  Binnenkort weer naar de waterkant, visverslag volgt….

  Pas goed op jezelf, en op elkaar.

  Met groet uit stormachtig Hoogerheide,
  Geer

 8. Peter(Fishguppy) > maart 29, 2020

  Antwoord

  Bedankt iedereen, ik doe alleen maar mijn best om de site in leven te houden en hoop ook dat ik er nog jaren mee door kan gaan!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *