Home Vissen op zoetwater Jack Peelman, zoete rovers

Jack Peelman, zoete rovers

Advertenties

Hoi Sportvisser,

Na enkele weken rust, zijn we weer op Baars & Snoekbaars jacht.

Het strandvissen op Schar en Wijting liep voor ons half februari op zijn eind.

De weken erna wilde het weer niet echt meewerken, of de wind zat dwars of het was gewoon veel te koud om aangenaam te staan vissen. In alle geval, we zijn weer bezig, vlak bij huis nog wel. Zoals elk jaar proberen we in het vroege voorjaar roofvis te vangen op het Schelderijn kanaal, het Bergs Diep, het Zoommeer en aanpalende sloten en watertjes. Reeds een paar keer ging ik met Mario op pad, steeds met een bedroevende 0 als resultaat. Vandaag viste maatje William weer een keer met ons mee en we kregen een lesje Zeeuws roofvissen. Al na enkele worpen slaagde William erin een fraaie Snoekbaars een shad in de bek te mikken.

Jack Peelman, zoete rovers

Meteen super gemotiveerd gingen Mario en ikzelf aan de slag zoals Willem ons voordeed. Kort in de kant met een superlicht loodkopje. William kreeg al na enkele worpen terug vis op de hengel maar miste deze keer. Ik deed beter zaken wat ik scoorde een Baars met Karper genen.

Jack Peelman, zoete rovers

Na de fotoshoot mochten beide vissen uiteraard hun leventje verderzetten. Onze maat Mario slaagde er niet in om zijn eerste zoete rover van 2018 te strikken, zelfs niet tijdens zijn “vroeger in de ochtend” bellyboat tripje. Jammer wel,.. We zijn er echter met z’n allen overtuigd dat de lente en de daarbij horende vangsten snel hun intrede zullen doen.

Groetjes, Jack Peelman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 26, 2018

  Antwoord

  Hey Jack, weer eens wat anders! Heb het ook veel gedaan in mijn jonge tijd, maar ben nooit tot een baars van zulk formaat gekomen, chapeau!

  Groetjes Peter

 2. Nico > maart 26, 2018

  Antwoord

  Hoi Jack. Prachtige foto’s van twee verschillende vissen die je heb gevangen. Ja het vissen op zout water begint weer een beetje op gang te komen, Dan gaan we er ook weer er op uit.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *