Home Gastvissers ’t Dobbertje op de tong, met Ludo

’t Dobbertje op de tong, met Ludo

Advertenties

Onze eerste tongsessie met de Marie Louise, van Northseacharters, met Visclub ’t Dobbertje uit Bergen op Zoom.

We hadden afgesproken dat we om vijf uur zouden verzamelen bij de frituur Neeltje Jans om eerst het een en het ander te nuttigen. We hadden er allemaal veel zin in mede omdat we allemaal het verslag van Peter hadden gelezen op Fishguppy dat Peter zo goed had gevangen. Dus zo snel mogelijk naar de boot om op de goede visstek te gaan ankeren wel van Ludo meegekregen dat de bijvangsten heel mager  waren maar dat deerde ons niet we gaan voor de tong. Op de plaats aan gekomen onze hengels zo snel mogelijk het water in. We hadden zoiets van als we eerst een paar botten kunnen vangen dan komt het goed maar helaas alleen wat kleine scholletjes. Nog geen tong gezien. We dachten als de avond invalt dan zullen ze wel komen maar helaas Addie van As eigenaar van sportvisboot de dolfijn uit Tholen ving een haaitje .

We vingen wel een paar tongetjes maar het resultaat was helaas heel mager we verwachten er eigenlijk niet veel goeds van wat ook wel bleek we hoorde ook via de marifoon van de collega’s van Ludo dat het ook slecht gesteld was.

Na overleg met elkaar besloten we toch maar eerder huis waarts te keren dan gepland was we hadden in totaal 13 tongetjes met negen mensen. We weten zelf dat dit ook kan gebeuren en dat hoort ook bij de sportvisserij de volgende sessie beter dachten we en met een sportief gevoel terug gevaren . We willen Ludo bedanken dat hij er altijd alles aan doet om de goede visstekken te zoeken maar het is deze keer helaas niet gelukt.

Groeten Hans de Bruijn.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 14, 2015

  Antwoord

  Hey Hans, wat leuk dat we weer eens verslag, van bij Ludo, op zijn boot krijgen.
  Ja tong vissen, moet je geluk mee hebben, het getij en de wind en dergelijke.
  Volgende keer beter!

  Groetjes Peter

 2. Hans de Bruijn > juli 14, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter inderdaad het zat ook niet mee verkeerde wind plus dood tij maar volgende sessie hopen op een betere vangst bedankt voor het plaatsen Groetjes Hans

 3. Nico > juli 14, 2015

  Antwoord

  Hallo Hans.
  Namens mij ook de volgende keer meer succes voor alle toegewenst.Ook hopelijk dan de wind uit de goede kant,

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. strandjutter > juli 14, 2015

  Antwoord

  Prachte: vangsten Hans.
  het is niet veel maar toch met dooi tij en de wind wat boven gehaald ik wens je veel succes met de volgende ronde n dan met meer vis ga zo door gr Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *