Home Gastvissers Kantvissen met Nico(Alias de Zeehondetemmer)

Kantvissen met Nico(Alias de Zeehondetemmer)

Advertenties


Hallo alweer mede vissers,

nadat Ik nog genoeg zeeaas over had van afgelopen zaterdag ben ik vandaag op twee plekken gaan vissen. De eerste plek was bij Baarland en na een tijdje zoeken was kwam ik toen op de plaats van bestemming aan.

Kantvissen met Nico(Alias de Zeehondetemmer)

De hengel gereed gezet en als onderlijn had IK om te beginnen twee dwarrelijnen er aan zitten en als zeeaas had ik kweekzagers en deze keer geen pieren. Ook was er al eentje aan het vissen en deze had nog geen ene beet gezien en ben ik maar even wat verder gaan zitten voor hem. Toen ik de onderlijn had ingegooid stond er enorme stroom en het lood was zo een eindje weg. Na een tijdje in had gelegen ging ik kijken of er nog alles aan zat maar wat bleek de onderlijn zat muur vast en dit was zo een paar keer gebeurd. En heb daar maar eerst een paar uurtjes gevist en ook zonder een beet te hebben gezien. En uiteindelijk uitgetuigd weer en terug gezakt naar bath om daar nog even te proberen en dan ook nog met opkomend en afgaand water.

Kantvissen met Nico(Alias de Zeehondetemmer)

Kantvissen met Nico(Alias de Zeehondetemmer)

Daar heb ik toen nog een botje gevangen en dat was het en ook leek het water aan de donkere kant en volgens Mij zien de vis het zeeaas niet denk ik . Maar nog geen last van krabben gehad deze dag en een lekker zonnetje op je gezicht en dit is maar alvast mooi meegenomen. En nu maar een paar maandjes wachten tot dan de geep is gearriveerd en dit is al dan ook een mooie sport om uit te oefenen.

Voor de andere vissers van deze site goede vangsten toegewenst weer.

Nico [ alias de Zeehondetemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. taxijan > april 8, 2012

    Antwoord

    Schitterende sfeer foto’s Nico, wat een mooie visstek !
    Lekker only de lonly, met een broodje en een bak koffie, heeeeerlijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *