Home Gastvissers Vissen aan Zoutelande en Westerschelde

Vissen aan Zoutelande en Westerschelde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Toen mij vismaat Johan frijters opbelde om te vragen of ik zin had om met Hem te gaan vissen op woensdag ochtend. Zei Ik gelijk dat ik met hem mee ging en dan het aas van te voren ging bestellen 7 en 8 ons pieren. Hij kwam mij ophalen tegen 8.30 en richting Yerseke toe gereden en bij aankomst daar werden we weer vriendelijk ontvangen daar. Het aas zag er zoals gewoonlijk prefect er uit en wilde wij eerst naar Vlissingen toe gaan maar in overleg werd het Zoutelande om daar eens te gaan proberen. Want bij Vlissingen als ga vissen veel parkeergeld en wordt het niet meer leuk eigenlijk dus toen we aan kwamen konden wij de auto gelijk weg zetten plek zat en de spullen er uit. En na de stek toe gelopen ook daar was nu volop plek vanaf het strand wel waren we aan de late kant 9.20 laag en tegen 9 .45 gingen toen daar de onderlijnen richting het zilte nat toe. Wij hebben daar nog twee uurtjes met opkomend water gevist en met de wind van achteren oosten wind maar toch vis gevangen namelijk schar.bot en wijting en baarsjes.

Vissen aan Zoutelande en Westerschelde

Vissen aan Zoutelande en Westerschelde

We hebben ook nog gevist bij waarde uiteindelijk van 15.00 tot en met 16.30 en ook daar nog vis gevangen Baars en bot.

Vissen aan Zoutelande en Westerschelde

Plezierige dag gehad samen en toch een leuke visdag gehad en daar ga je ook voor weg,

Groetjes Nico en Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Eldert > november 1, 2019

  Antwoord

  Nico en Jan,
  Weer lekker gevist , en ook leuk gevangen. Wat wil je nog meer .
  Het kriebelt iedere keer wel weer hoor als ik de foto,s zie van Waarde. Zo lang daar in de buurt gewoond en zoveel wedstrijden met de club daar gevist . Het is en blijft een mooie stek. Mooi verslag.
  Groet, Eldert

 2. Henry > november 1, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,

  Zowel in Zoutelande als bij de Waarde vis gevangen van allerlei soorten. Wijting, bot en schar zijn momenteel de grootste vangsten alleen zit er helaas nog veel ondermaats bij maar het is nog vroeg!!! Al wel leuk natuurlijk dat ze met regelmaat de toppen laten rammelen. Een leuk verslagje, ik wens jullie veel plezier en goede vangst bij jullie volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 3. Peter(Fishguppy) > november 2, 2019

  Antwoord

  Hey Nico en Johan, zo te zien een stralende dag wat weer en vis betrof? Ik mis alleen de uitslag van jullie bekende onderlinge competitie, die je normaal wel bekend maakt. Ik ben blij voor jullie dat het eindelijk weer eens gelukt is! Zoutelande staat trouwens bekend om zijn goede vangsten, vooral de eerste 4 uur van het komende getij, afgaand is meestal wat minder, alleen jammer van het vele verspelen van onderlijnen daar, of is het bij jullie mee gevallen?

  Groetjes Peter

 4. jack jozen > november 2, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan.

  Ik ben voor jullie blij dat het na zoveel keer eindelijk gelukt is om een panneke vis te vangen en dan ook nog van alle soorten super,je ziet he de aanhouders winnen. En de goede tijd begint nou pas dus dat zal de komende tijd wat geven, maar zoals Peter ook schrijft wie van de twee was deze keer de winnaar of waren het er zo veel dat het niet bij te houden was.De foto,s zijn ook goed gelukt de volgende keer ook een van jullie samen veul groetjes Jack

 5. Nico > november 2, 2019

  Antwoord

  Hoi Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me visverslag. En Peter Ik heb
  zoals gewoonlijk verloren van Johan met 15-5.En helemaal geen onderlijnen verspeeld daar. Jack me broer kon niet mee dus was het nu me andere Maat. En die ook wel een heel stuk verder gooi dan Ik toen hij voor mij de onderlijn in gooide haalde Ik toen er gelijk vis er uit. Dus degelijk dat ook de afstaand meer vis opleverd.De volgende keer maar na het donker ook toe vissen om wat meer vis te gaan vangen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 6. hugo > november 3, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan,

  Ben blij in jullie plaats dat dit een visdag was met veel leute maar ook met een mooi maaltje vis erbij.Bij Zoutelande moet je goed de plaatsen kennen om lijnverlies te beperken
  en op afstand vissen brengt meestal wel meer vis aan kant op het strand.Succes bij jullie volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *