Home Gastvissers Joost, vissen aan het Nollestrand

Joost, vissen aan het Nollestrand

Advertenties

Hoi Peter,

Vandaag 05-11 eindelijk weer eens een wedstrijd meegevist van WSV REIMERSWAAL. Het vissen heeft de laatste weken/maanden op een heel laag pitje gestaan omdat we (vooral mijn vrouwtje) het enorm druk gehad hebben met de verhuizing naar een tijdelijke woning,en met de bouw van onze nieuwe woning. Vanochtend om 08.00 uur verzameld op de parkeerplaats aan het nollestrand, we waren met 26 man dus een mooie opkomst. De berichten waren positief, de wintervis zou gearriveerd zijn, alleen waren de grote aantallen wel snachts te vangen. Dus met een goede moed om 10.00 het lood zo ver mogelijk gesmeten om een zooitje wijting en schar te verleiden.

Joost, vissen aan het Nollestrand

Nou ik kan je zeggen, de wintervis zal er gerust zitten maar die is overdag nog niet te vangen waar wij zaten. Dan maar schakelen op een botje of scholletje onder de kant. Arjan Marijs had dat heel snel door en wist in korte tijd 4 vissen waaronder een mooie bot onder de kant te peuteren.

Joost, vissen aan het Nollestrand

Niet voor niets is hij de peuterkoning van onze vereniging. Ikzelf had op het begin een visje en toen het water weer op kwam kon ik er nog 2 bijvangen gelukkig, maar wat was het een magere bedoeling.

Joost, vissen aan het Nollestrand

Joost, vissen aan het Nollestrand

Gelukkig maakte de gezelligheid een hoop goed. Arjan Marijs heeft zeer waarschijnlijk (uitslag nog onbekend) het potje gewonnen hebben want hij had 6 vissen. Over 2 weken naar Domburg, hopelijk is er dan overdag wel wintervis te vangen.

Met vriendelijke groet,

Joost de Dreu.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Alain Tulleneers > november 11, 2016

  Antwoord

  Heey Joost
  Alle begin is moeilijk,en volgende keer hoop ik voor jou beter.Toch respect dat ge ook van een mindere vangst,maar toch een gezellige dag een verslag met foto’s maakt.Grt.Alain

 2. Peter(Fishguppy) > november 11, 2016

  Antwoord

  Hey Joost, toch eigenlijk raar, dat je overdag geen wintervis vangt en in de avond volop, terwijl het aan het Nollestrand toch redelijk diep is, dan zou je tocht wat vis verwachten? Maar in de tijd, 2009/10 dat ik er zelf vaak viste, was het niet anders, zo gauw het donker was massa’s vis en overdag gewoon mondjesmaat.

  groetjes Peter

 3. Nico > november 11, 2016

  Antwoord

  Hey Joost. Toch er een leuk verslag gemaakt met ook mooie foto’s er bij. In ieder geval was de opkomst groot en gezellig gehad onder mekaar en dat is al heel wat.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. jack > november 11, 2016

  Antwoord

  Er zijn vissers die overdag ook vangen kijk maar naar de Pastoor en naar me zelf, dat komt denk ik dat de vis van ons niet schrikt en in het donker zien ze dat niet ha ha .groetjes jakie

 5. El > november 12, 2016

  Antwoord

  Jij was dan nog een van de gelukkigen die wat vingen. Mij is het helemaal niet gelukt.De teller bleef op 0. Terwijl ik ook nog lees dat jij een uur later ben begonnen dan de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *