Home Gastvissers Nico, strandvissen

Nico, strandvissen

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Wij hadden nu eens afgesproken om samen eens te gaan proberen vanaf het strand te gaan vissen. En nu niet eens bij Waarde omdat daar bijna nooit schar wordt gevangen en Jan had afgelopen week van de steiger toen 11 stuks gevangen. Dus zijn Wij op onze gemakje naar Vlissingen toe gereden om te kijken of onze plekje vrij was en dat was het geval daar. Toen bij de auto eerst ook nog de regenpak aan getrokken kwam er goed uit boven en toen daarna na de stek gelopen het water was al aan het zakken toen. Wij samen hebben gevist met drie uurtjes afgaand water en ook nog met opkomend en naast kwamen er ook twee vissers er bij. En uiteindelijk stonden we met 6 man op het strand en wat er ook gebeurde ik zag dat er door niemand een vis naar boven werd gehaald….Wat wij deden het leek wel of er geen vis in het water zat ja wel krab dit vond ik wel wat raar misschien aan de wind gelegen oosten wind wie weet. Wij hadden afgesproken om nog een uurtje met opkomend wat te vissen en als dat nog niks was dan gaan stoppen en dat werd het geval uiteindelijk. Heb maar foto’s genomen en jammer geen een met de vis er op dat zal wel de volgende keer wel worden dan ook zag ik dat er donkere wolken boven de flat aan kwamen en dus namen wij geen risico he, hen toch maar een verslagje er van gemaakt en dat is het minste wat ik kan doen he.

Nico, strandvissen

Nico, strandvissen

Nico, strandvissen

Zodat de andere vissers het ook lezen van de mindere vangsten maar in iedere geval toch lekker op het strand gestaan en leut gehad en dat is ook heel veel waard. Toen wij uiteindelijk zijn gestopt tegen 19.45 zagen wij dat er nog twee vissers bij kwamen en die zijn naar het donker toe gaan vissen misschien hadden wij het ook moeten doen maar Ja dat weet je niet van te voren toch.

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 20, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, weer lekker van het weer genoten en van huis geweest.
  Volgende maal beter!

  Groetjes Peter

 2. Eldert > april 20, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Toch weer lekker van huis geweest toch. Heerlijk man om zand onder je voeten te voelen. En dan ook nog lol hebben , geweldig. Volgende keer wat meer vis maar dat moet zeker lukken.
  Groeten

 3. jack Jozen > april 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico dat was weer wat anders als thuis gaan zitten wachten op die corona.Ondanks geen vis toch lekker uitgewaait ik denk dat jullie Jan de schar vorige week allemaal weg gevangen heeft, maar je weet de aanhouder wint de volgende keer lekkere botjes voor het panneke groetjes Jack .

 4. Stefan > april 20, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, lekker samen gevist vanaf het strand, als je het niet probeert weet je het niet… weet niet of het je waard is, maar denk eens na over de noordpier wijk aan zee… wel doorlopen tot na de bocht, daar kun je momenteel een leuk maaltje schar vangen en kans op een gulletje. Voor jullie denk 1,5 uur rijden, moet je niet te vaak doen, maar een keertje misschien?

 5. Gino > april 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,
  toch lekker buiten de zilte lucht opgesnoven.
  Al was de vangst niets toch een leuke middag gehad hoor ik wel.

  grtjs Gino

 6. Nico > april 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal weer bedankt voor de warme reactie’s op me verslag doet een mens toch goed hoor.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

 7. hugo > april 22, 2020

  Antwoord

  Hey Nico,

  Toch weer van een heerlijke zonnige dag genoten, en even het corona achter jullie gelaten.Binnen de kortste keer zullen ze er wel zijn de zomer vissen,en je weet de volhouder wint steeds.Succes met je volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.